HOSTEL DAKURA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hostelu

Popis ubytování

Hostel Dakura se nachází v historické budově bývalých městských lázní v Dejvicích - uprostřed klidné a luxusní městské části hlavního města. Hostel Dakura nabízí za skvělou cenu kvalitní ubytování ve velmi atraktivní lokalitě.

Hostel Dakura nabízí ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, všechny pokoje v našem hostelu jsou nekuřácké a vybaveny umyvadlem se studenou vodou. Dvoulůžkové pokoje mají manželskou postel, nebo dvě oddělené. Toalety a sprchy jsou společné (dámské / pánské) na chodbě.

Poloha hostelu Dakura je jednoduše perfektní – výborná dostupnost hromadné dopravy (metro, autobus, tramvaj). V okolí se nachází spousta restaurací, barů, obchodů, bank a dalších služeb, které během pobytu můžete využít.

Náš tým recepce Vám rád poradí s dotazy a podá Vám řadu informací, které Vás zajímají (informace o kulturních akcích, bezplatné mapky centra, okružní jízdy, atd. .). Pomůžeme Vám také s vyhledáním dopravního spojení, tiskem palubních vstupenek ad.

Hosté mohou v případě potřeby využít vybavané kuchyně nebo pouze relaxovat ve společné místosti a využít zdarma připojení k Wi-Fi. Pro větší pohodlí je možné vybrat z široké palety studených a teplých nápojů a drobného občerstvení.

Z letiště nebo vlakového nádraží se k nám dostanete metrem za 20 minut, z historického centra (Staroměstké/Václavské náměstí) za 7 minut. Na zastávku hromadné dopravy (metro, autobus, tramvaj) je to 3 minuty pěšky a na Pražský hrad minut 15 pohodlnou chůzí.

V případě, že k nám přijedete autem, je možné zaparkovat v ulici přímo před hostelem. Pokud máte zájem o hlídané parkoviště, naše recepce Vám ráda poradí nejbližší možnost parkání.

Důležité informace:

Check-in od 14:00 do 24:00

Check-out 11:00

Platbu za ubytování je možné uhradit v hotovosti nebo kartou a to v CZK nebo EUR

V případě Vašeho zájmu Vám rádi zajistíme transfer z letiště, nebo vlakového/autobusového nádraží.

Cena za transfer z letiště/nádraží do hostelu činí 550CZK / 22 EUR

HOSTEL DAKURA ubytování v hostelu

Hostel Dakura nabízí ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, všechny pokoje v našem hostelu jsou nekuřácké a vybaveny umyvadlem se studenou vodou. Dvoulůžkové pokoje mají manželskou postel, nebo dvě oddělené. Toalety a sprchy jsou společné (dámské / pánské) na chodbě.

Recepce

Recepce je otevřena každý 24/7. Check-in od 14:00, Check-out 11:00. Platbu za ubytování je možné uhradit kartou nebo v hotovosti a to v CZK nebo EUR.

Gastronomie

Součástí hostelu je také nově otevřená kavárna.

Okolí hostelu a Praha

Poloha hostelu Dakura je jednoduše perfektní – výborná dostupnost hromadné dopravy (metro, autobus, tramvaj). V okolí se nachází spousta restaurací, barů, obchodů, bank a dalších služeb, které během pobytu můžete využít.

Z letiště nebo vlakového nádraží se k nám dostanete metrem za 20 minut, z historického centra (Staroměstké/Václavské náměstí) za 7 minut. Na zastávku hromadné dopravy (metro, autobus, tramvaj) je to 3 minuty pěšky a na Pražský hrad minut 15 pohodlnou chůzí.

Karlův Most – 2,5 km

Václavské Náměstí – 3,5 km

Staroměstské Náměstí – 2,6 km

Pražský Hrad - 1km

Rezervovat ubytování v HOSTEL DAKURA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah