HOTEL VINUM COELI - Dolní Kounice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Vinum Coeli**** se nachází v malebném údolí města Dolní Kounice známého pro pěstování vinné révy. Hotel s hostinkou tradicí sahající hluboko do historie byl citlivě zrekonstruován a dnes Vám nabízí komplexní služby spojené s ubytováním a stravováním

Hotel Vinum Coeli**** se nachází v historickém měšťanském domě, který je po citlivé rekonstrukci.

Historické prostory restaurace, vináren, části kounického podzemí i sálů zůstaly zachovány.

Součástí komplexu je dále hotelová depandance, dvorní trakt s parkovištěm a letním posezením.

Hotel Vinum Coeli nabízí komfortní ubytování ve 23 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek. Celková kapacita ubytování může být zvýšena až na 68 lůžek. Nechybí bezbariérový pokoj pro handicapované osoby.

Pro ubytované klienty je k dispozici zdarma uzavřené parkoviště ve dvorním traktu hotelu.

HOTEL VINUM COELI ubytování v hotelu

Ubytování je poskytováno ve vysokém standardu ve 23 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek, celková kapacita ubytování 68 lůžek. Připraven je i pokoj pro handicapované osoby. Některé pokoje jsou vybaveny minibarem, některé balkonem. Pokoje mají vlastní prostornou koupelnu s masážním sprchovým koutem nebo vanou a sociálním zařízením. Dále disponují lednicí, telefonem, televizí a bezplatným bezdrátovým internetovým připojením. V koupelně k dispozici fén.

Rozvržení pokojů je od samostatných lůžek až po rodinný apartmán.

Pokoje typu Deluxe nabízí navíc balkon, minibar nebo vanu.

Recepce

Recepce hotelu situována v hlavní části hotelu. Otevřena denně od 7.00 hod. - do 20.00 hod. nebo dle dohody.

Gastronomie

Gastronomie v hotelu Vinum Coeli je zaměřena především pokrmy připravené výhradně z čerstvých surovin.

Nabídka menu je poměrně úzká, aby mohly být suroviny na všechny pokrmy stále čerstvé. Doplňujeme ji však denní nabídkou poledního menu pro rychlé obědy a nabídkou tříchodového menu, které reaguje na aktuální nabídku čerstvých surovin.

Ke stravování hostů je k dispozici stylová restaurace. Pochutnat si můžete na gurmánských specialitách především z jídel tradiční české kuchyně. Restaurace a salónek a velký sál jsou ideálními prostory pro pořádání firemních a soukromých oslav. Venkovní terasa je místem, kde si můžete odpočinout při sklence dobrého nápoje. Ve sklepních prostorách se nachází stylová a téměř 600 let stará vinárna.

Okolí hotelu a Dolní Kounice

Hotel Vinum Coeli se nachází uprostřed starého královského města Dolní Kounice s významnou vinařskou tradicí. Ve vzdálenosti běžné procházky, celodenního výletu či projížďky na kole najdete cenné historické památky i nedotčenou přírodu, zurčící řeku i plodící vinohrady.

Mezi nejnavštěvovanější památky Dolních Kounic patří klášter premonstrátek Rosa Coeli, dolnokounický hrad nebo židovská synagoga a ghetto.

Rezervovat ubytování v HOTEL VINUM COELI - Dolní Kounice

Nejbližší ubytování Dolní Kounice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah