HOTEL ARTABAN - Žirovnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Artaban**** je nově postavený, moderně vybavený  4* hotel, ležící v  srdci malebného městečka Žirovnice, v krásném prostředí Českomoravské vrchoviny, přímo na hranicích Jihočeského kraje a kraje Vysočiny.

          Čistá příroda okolí města vám nabídne nejen relaxaci, ale i možnost aktivního odpočinku. Okolí je protkáno cyklotrasami, turistickými trasami a v  zimním období jsou k  dispozici i běžecké stopy. (V  hotelu Vám rádi zapůjčíme nejen jízdní kolo, ale i bežecké sety.)

Hotel Artaban**** je vhodný k  pořádání, školení, seminářů, společenských akcí, abiturientských večírků, rodinných dovolených, svateb nebo jen k  příjemnému posezení s  přáteli. Náš nový hotel Vám v  celém komplexu nabízí nekuřáckou restauraci a střešní venkovní terasu, bowling bar, ubytování v  moderně zařízených pokojích, školící a společenský sál a salonek, vinný sklípek s vlastním posezením a velkým výběrem zahraničních i domácích vín, hotelovou tělocvičnu a wellness - saunu, infrasaunu, vířivku, solárium, klasické masáže, lymfatické masáže, horké kameny, čokoládové masáže apod. . Do všech prostor našeho hotelu jsou zajištěny bezbariérové přístupy s  možností využití výtahu.

Vysoce kvalifikovaný a příjemný personál, Vám připraví spolu s naší vynikající kuchyní a krásným prostředím, nezapomenutelné zážitky na  městečko Žirovnice na Vysočině.

HOTEL ARTABAN ubytování v hotelu

Hotel nabízí 30 dvoulůžkových moderně zařízených, útulných pokojů, laděných do odstínů červené, oranžové a béžové. Na pokoji je hostům k  dispozici SAT/TV, telefon, minibar (není součástí ceny za ubytování), trezor  a zdarma připojení k internetu. Sociální zařízení na pokoji nabízí WC a možnost výběru mezi pokojem se sprchou či vanou.   V tzv. novomanželském pokoji se nachází masážní vana pro dvě osoby.

Hotel disponuje pokojem vhodným pro vozíčkáře.

Recepce

8:00 - 20:00

Gastronomie

Restaurace a hotelová terasa

Příjemná nekuřácká restaurace, kromě jiných lahůdek, nabízí také vegetariánská a dietní jídla. V  menu nechybějí dětská jídla, domácí kuchyně či kávové i sladké speciality. Vybrat si můžete také ze široké palety pravidelně pořádaných akcí: např. zvěřinové hody, dny rybích specialit apod. Pro nejmenší návštěvníky je tu k  dispozici i dětská židlička

Na letní sezonu je pro vás připravena venkovní hotelová terasa s vlastním barem, v jehož nabídce najdete  zmrzlinové poháry a další laskominy.

Otevírací doba restaurace:   PO-ČT – 8.00 – 22.00, PÁ – SO – 8.00 – 24.00, NE – 8.00 – 22.00

 

Bowling bar

Nezapomněli jsme ani na ty z  vás, kteří si rádi ke kávě či dobrému pivu zapálíte cigaretu. Obojí si vychutnáte v  našem Bowling baru, který se nachází v  suterénu hotelu. Prostory bowling baru nabízejí skvělé možnosti pro pořádání firemních turnajů nebo jen možnost strávit příjemné chvíle s  přáteli a rodinou. Kromě bowlingu si zde můžete zahrát šipky, stolní fotbal, sledovat sportovní zápasy či si zpestřit večer a vsadit na svůj sportovní typ ve FORTUNĚ. To vše v prostředí laděném ve stylu lodní paluby pirátské lodi.  

Otevírací doba: PO-ČT – 14.00 – 24.00, PÁ – 14.00 – 01.00, SO – 10.00 – 01.00, NE – 10.00 – 24.00

 

Okolí hotelu a Žirovnice

Čistá příroda okolí města vám nabídne nejen relaxaci, ale i možnost aktivního odpočinku. Okolí je protkáno cyklotrasami, turistickými trasami a v  zimním období jsou k  dispozici i běžecké stopy. (V  hotelu Vám rádi zapůjčíme nejen jízdní kolo, ale i bežecké sety.)

Rezervovat ubytování v HOTEL ARTABAN - Žirovnice

Nejbližší ubytování v Žirovnici a okolí

Ubytování Žirovnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah