PENZION EKO SPORT - Vacov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Eko sport poskytuje příjemné a klidné ubytování v srdci šumavské přírody. Ubytování je poskytování v 10-ti pokojích s celkou kapacitou 32 lůžek.

Penzion Eko Sport s celkovou kapacitu 32 lůžek umístěných v 10-ti pokojích a je na jedné straně dostatečně malý pro strávení klidné dovolené v komorním rodinném prostředí penzionu a na straně druhé dostatečně velký pro pořádání hromadných akcí (sportovní soustředění, školení, oslav rodinných jubileí apod.)

Nově zrekonstruované pokoje pomáhají udržovat velmi slušný standard ubytování. Příjemné a útulné prostředí je totiž základní podmínkou dobře prožité dovolenou. Penzion je také ideální místem pro dovolenou s dětmi.

Vlastní parkoviště u objektu - penzion disponuje dostatečným množstvím parkovacích míst na vlestním parkovišti a i když rodina přijede 2-mi auty budete mít kde zaparkovat.

Wi-Fi připojení na internet - je zajištěno zdarma v celém objektu penzionu a dokonce i na terase. Nemusíte sedět na pokoji, ale můžete si vzít svůj notebook či tablet na terasu.

PENZION EKO SPORT ubytování v pensionu

Ubytování je pro hosty připraveno ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích, každý s vlastním sociálním zařízením vybaveným umyvadlem, WC a sprchou.

Nábytek z masivního dřeva dokreslují příjemnou atmosféru pokoje.

Nová dřevěná okna zajistí dobrou tepelnou pohodu v zimních měsících i dostatečný komfort.

Gastronomie

Domácí kuchyně s individuálmím přístupem k různým dietetickým omezením hostů je zavedený standard.

Poklidná snídaně - bufetový stůl
Den u nás začíná snídaní. Vůně čerstvé ranní kávy Vás přivede k bohatému švédskému stolu, který pamatuje na milovníky vydatné snídaně, ale nezapomíná ani na racionální stravu nebo kakao pro malé děti. Poklidnou snídaňovou atmosféru už jen dokreslí křupavé teplé rohlíky z místní pekárny.

Servírované večeře - domácí kuchyně
Milovníky dobrého jídla jistě potěší naše domácí kuchyně s večeřemi připravovanými s láskou a podle osvědčených receptů.

Letní grilování V naší uspěchané době si každý z nás rád vychutná dobře připravené jídlo venku na grilu. Švédský stůl plný příloh, zeleninových salátů ale zejména grilovaného masa či grilované zeleniny udělá radost každému z nás. Navíc v poslední době mnoho žen rádo vítá grilovanou cuketu, lilek nebo zeleninový špíz.

Rezervovat ubytování v PENZION EKO SPORT - Vacov

Nejbližší ubytování ve Vacově a okolí

Ubytování Vacov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah