POD KOSTELEM - Týn nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Pod Kostelem se nachází v Týně nad Vltavou. Týn nad Vltavou leží v oblasti středního Povltaví na severní části Jihočeského kraje.

Penzion Pod Kostelem Vám nabízí stylové ubytování v 5 dvoulůžkových a 1 trojlůžkovém pokoji. Všechny pokoje jsou vybaveny masivním nábytkem venkovského stylu, samozřejmostí je sociální zařízení a TV, pro Vaše pohodlí při delších pobytech je k dispozici minilednice.

Přímo před objektem se nachází vlastní parkoviště. Nově je v penzionu zřízena kuchyňka s lednicí, rychlovarnou konvici, mirovlnou troubou a dvouplotýnkovým vařičem. V penzionu se můžete bezplatně připojit k internetu.

Gastronomie

Součástí Penzionu Pod Kostelem je též restaurace a vinný sklep.

Snídani je po dohodě s personálem možné připravit ve vinotéce, která je součástí penzionu.

Okolí pensionu a Týn nad Vltavou

Přímo na adrese penzionu je sídlo místního golfového klubu, po domluvě Vám zde zajistí výuku i instruktora. V Týně nad Vltavou je k dispozici cvičná louka, kde si mohou zájemci natrénovat hru a golfové švihy. Golfové hřiště je v Bechyni (9 jamek) a v Hluboké nad Vltavou (9 jamek).

V létě se na řece provozují vodní sporty, je možné rybaření. Podél řeky vede cyklistická trasa. V zimě je možné běžkování.

Rezervovat ubytování v POD KOSTELEM - Týn nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Týně nad Vltavou a okolí

Ubytování Týn nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah