PENZION KAMÍNEK - Janské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kamínek v Janských Lázních nabízí komfortní ubytování za velmi přijatelnou cenu. Penzion se nachází v krásné krkonošské přírodě na úpatí Černé hory v Janských Lázních, v těsné blízkosti sjezdových tratí. Penzion Kamínek nabízí příjemné ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV-SAT, WI-FI zdarma, některé pokoje mají balkon.

Parkování pro ubytované hosty je u penzionu zdarma.

Penzion Kamínek nabízí komfortní ubytování za velmi přijatelnou cenu. Penzion se nachází v krásné krkonošské přírodě na úpatí Černé hory v Janských Lázních, v těsné blízkosti sjezdových tratí.

PENZION KAMÍNEK ubytování v pensionu

Penzion Kamínek nabízí komfortní ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. K dispozici je i velký rodinný pokoj s oddělenými ložnicemi a 2 balkony. Všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení, TV-SAT, WIFI zdarma, některé pokoje mají balkon.

Recepce

čas příjezdu od 14. hod. čas odjezdu do 10. hod.

Gastronomie

V penzionu je útulná restaurace, v zimních měsících nabízíme polopenzi, kterou osobně připravuje p. Petr Doubrava, držitel Zlatého řádu za gastronomii.

Okolí pensionu a Janské Lázně

Janské Lázně mají ideální podmínky pro turistiku, cykloturistiku, paragliding. V zimních měsících jsou Janské Lázně vyhledávným střediskem zimních sportů. Nachází se zde také lanové centrum, minigolf. Pro naše klienty nabízíme možnost masáží v rehabilitačním středisku. Doporučujeme výlety na Sněžku, Adršpašsko-Teplické skály, ZOO Dvůr Králové nad Labem a mnoho jiných.

Rezervovat ubytování v PENZION KAMÍNEK - Janské Lázně

Nejbližší ubytování v Janských Lázních a okolí

Ubytování Janské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah