HAUS REGRUS - Jáchymov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel HAUS REGRUS stojí v samotném centru lázní Jáchymov. Nabízíme komfortní ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, které jsou nově zařízené. Každý pokoj má TV/SAT s vlastním sociálním zařízením a bezplatné připojení Wi-Fi.

Náš hotel se nachází v centru samotných lázní Jáchymov. Autobusová zastávka "Lázně Jáchymov" je umístěna 100m od hotelu.

Nabízíme komfortní ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, které jsou nově zařízené. Hotel prošel v roce 2006 kompletní rekonstrukcí. Každý pokoj má TV se satelitem, bezplatné připojení Wi-Fi a vlastní koupelnu s WC a sprchou.

V přízemí je umístěna znovuotevřená restaurace s širokou nabídkou tradičních českých pokrmů a minutek. Jednou za týden se koná taneční večírek a je celý týden je vám k dispozici karaoke zdarma. Je možnost zapůjčení různých stolních her a knih.

Nabízíme možnost využití ozdravných a relaxačních procedur v lázních Jáchymov (masáže, fitness, sauna, inhalace v solných jeskyních, léčebné radonové koupele, kosmetické služby a jiné). Bazén Aquacentrum je vzdálen 50 m.
Přímo naproti našeho hotelu se nachází Kulturní Dům, který nabízí možnost návštěvy koncertů, divadelních a filmových představení a tanečních večerů.
K návštěvě lze doporučit blízké Karlovy Vary, Mariánské a Františkovy Lázně, německé lázně Oberwiesenthal a hrad Loket.
Pro milovníky sportu v létě nabízíme možnost využití tenisových kurtů, minigolfu nebo cyklistiku.

V zimě je možnost lyžování a snowboardingu v samotném Jáchymově, na Božím Daru a Neklidu (5km) či na Klínovci (8km). Nově otevřená lanovka, která vede na Klínovec, je od hotelu vzdálena 3 km. Zastávka skibusu je od hotelu vzdálená 50 m.

Rezervovat ubytování v HAUS REGRUS - Jáchymov

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah