HOTEL GOLF - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (827)
  • >>> Motol (2)
  • >>> HOTEL GOLF - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderní pražský hotel, který v roce 2013 prošel rozsáhlou rekonstrukcí, . Nachází se v klidné části Prahy 5 - Motol, v těsném sousedství nejstaršího golfového hřiště Golf Club Praha. Hotel Golf nabízí kvalitní služby a špičkově vybavené pokoje s elegantním designem. Hotel GOLF je situován v klidném prostředí a obklopen zelení. Z přilehlé tramvajové zastávky "Hotel Golf" se 24 hodin denně maximálně pohodlně a rychle dostanete do centra Prahy.

HOTEL GOLF ubytování v hotelu

Pokoje typu Superior splní veškeré vaše představy o komfortní ubytování dle posledních trendů. Moderní design, vyhřívané podlahy a kvalitní vybavení zaručí vaší naprostou spokojenost. Dopřejte si odpočinek v nadstandardních postelích značky FBF, které můžete najít v 5* hotelech po celém světě. Spánek na těchto postelích v kombinaci s výběrem z polštářového menu přispěje k vaší dokonalé relaxaci a připraví vám nezapomenutelný zážitek. Na všch pokojích je samozřejmostí superrychlá Wi-Fi zdarma. K vybavení pokojů patří LED televize s úhlopříčkou 32 palců (82 cm).

Recepce

Recepce non-stop: Čas příjezdu: Od 14:00 hodin Čas odjezdu: Do 11:30 hodin

Gastronomie

Hotelová restaurace nabízí speciality české i mezinárodní kuchyně každý den od 10.00 do 22.00. Tým kuchařů Restaurace 19. pro Vás každý den připravuje pokrmy moderní české kuchyně, přičemž klade důraz především na kvalitní a čerstvé suroviny. Díky spolupráci s regionálními dodavateli se naše menu mění podle aktuální sezóny. Dalším místem pro setkání s přáteli nebo jen klidné posezení je hotelový Lobby bar, který Vám po náročném dni může nabídnout šálek kávy či sklenku některého z našich nápojů. V letních měsících lze k posezení využít také venkovní terasu. V noci zabezpečuje prodej nápojů recepce. Snídaně jsou podávaný bufetovým způsobem, skupinové večeře a obědy formou á la cart nebo bufetu.

Okolí hotelu a Praha

Hotel Golf se nachází v klidné lokalitě Prahy 5 - Motole nedaleko sjezdu z dálnice D5, centra města a také v blízkosti parku a golfového hřiště. Díky své dobré dopravní dostupnosti do centra i na letiště, je vhodným ubytováním nejen pro turisty, ale také pro návštěvníky přijíždějící do Prahy za pracovními povinnostmi. Vzdálenosti: letiště 10 km, autobusové nádraží 35 min. , vlakové nádraží 20 min. , nejbližší stanice Metra /Anděl/ 10 min, nejbližší obchodní centrum /Nový Smíchov/ 10 min. tramvají. Tipy na výlet: Pražský hrad - 13 min. jízda automobilem. 26 min. jízda MHD. 6,6 km. Karlův most - 14 min. jízda automobilem. 24 min. jízda MHD. 6,9 km. Staré město - 14 min. jízda automobilem. 24 min. jízda MHD. 7,1 km. Václavské náměstí - 15 min. jízda automobilem. 23 min. jízda MHD. 7,8 km. ZOO Praha - 28 min. jízda automobilem. 45 min. jízda MHD. 14,9 km.

Rezervovat ubytování v HOTEL GOLF - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah