ANDĚL APARTMENTS PRAHA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Útulné apartmány poblíž centra města. Díky své poloze, přímo u stanice metra "B" Anděl a tramvajové zastávky, jsou všechna důležitá místa rychle a snadno dostupná. Nabízíme Vám příjemné ubytování v kompletně zařízených apartmánech studiového typu. Apartmány jsou klimatizované. Internetové připojení ve všech apartmánech zdarma.

Nabízíme Vám pohodlné ubytování ve 6 typech apartmánů. Apartmány jsou plně vybaveny, vhodné pro 2 osoby (u některých je možné umístit přistýlku) a jsou klimatizované. Internetové přípojení na každém pokoji k dispozici zdarma.

ANDĚL APARTMENTS PRAHA ubytování v apartmánu

Všechny apartmány mají kompletně zařízenou kuchyňskou linku, vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou a internetové připojení zdarma. Studio Standard je ideální pro jednu až dvě osoby. Je plně vybaveno zakázkovým nábytkem (dvoulůžko či dvě jednolůžka, posezení, vestavěné skříně). Televize se satelitním přijímačem je samozřejmostí. Studia Superior mají opticky oddělenou kuchyň od obývací části a jsou prostornější. Apartment Standard - každý má specifické vnitřní uspořádání. Kuchyně je oddělena od obývací části a najde se tu dostatek místa i pro přistýlku. Plně vybaven zakázkovým nábytkem (dvojpostel, posezení, vestavěné skříně). TV se satelitním přijímačem. Pračka je pro tento typ apartmánu standardem. Okna vedou do vnitřního dvora s fontánkou. Dále máte k dispozici plochý LCD televizor se satelitním přijímačem.

Recepce

Po-Ne 8:00 -20:00 Příjezdy od 14:00 Odjezdy do 11:00

Gastronomie

Plně vybavená kuchyňská linka s vestavěnýni spotřebiči pro vlastní stravování (vestavěná lednice, sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba), rychlovarná konvice, toaster, příbory, nádobí.

Okolí apartmánu a Praha

Historické památky: kostel sv. Václava, smíchovská synagoga, petřínská rozhledna a veškerá další občanská vybavenost: obchodní centrum Nový Smíchov, banky, restaurace, pizzerie, kino.

Rezervovat ubytování v ANDĚL APARTMENTS PRAHA

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah