MARINA VLTAVA - Nelahozeves

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Areál Marina Vltava - penzion, restaurace, přístav - se nachází v blízkosti zámku Nelahozeves, v rodišti A. Dvořáka, přímo u řeky Vltavy, 25km od Prahy, výborné spojení autem, vlakem. Pokoje s výhledem na řeku. Možnost vyhlídkových plaveb, velká terasa s výhledem na přístav a řeku.

Areál Marina Vltava - penzion, restaurace, přístav - se nachází v blízkosti zámku Nelahozeves, v rodišti A. Dvořáka, přímo u řeky Vltavy, 25km od Prahy, výborné spojení autem, vlakem. Možnost vyhlídkových plaveb, velká terasa s výhledem na přístav a řeku.

Penzion nabízí 6 pokojů, dvoulůžkové až sedmilůžkové, vybavené koupelnou, TV a s výhledem na řeku, wifi zdarma. V restauraci je možno objednat snídani, obědy, večeře a další občerstvení. Na objednávku rauty, firemní akce, svatby atd ve velkém sále až pro 100 osob. Možnost vyhlídkových plaveb lodí po okolí. Areál leží přímo u cyklostezky Praha - Drážďany. V blízkosti zámek Nelahozeves (300m), zámek Veltrusy (4 km), zámek Mělník (15km), hora Říp a další zajímavosti.

MARINA VLTAVA ubytování v pensionu

Jedna noc v dvoulůžkovém pokoji 1200, - kč každá další osoba v pokoji 450, Kč + snídaně 130, - kč na osobu.

Gastronomie

Stylově vybavená restaurace pro 40 osob, dále sál pro akce - svatby, rauty, školení až pro 100 osob. Terasa s výhledem na přístav a řeku pro min. 50 osob. Pro posezení i gril se v areálu nachází altán.

Okolí pensionu a Nelahozeves

Výlety do okolí - Obec Nelahozeves, Zámek Nelahozeves, Muzeum Antonína Dvořáka, Zámek Veltrusy, Město Mělník, Dvořákova cyklostezka. Možnost půjčení loděk v areálu. Vyhlídkové plavby po okolí.

Rezervovat ubytování v MARINA VLTAVA - Nelahozeves

Nejbližší ubytování v Nelahozevsi a okolí

Ubytování Nelahozeves

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah