HOTEL U KAPRA - Lázně Bělohrad

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel U Kapra je situován v centru malého lázeňského městečka Lázně Bělohrad. Hotel je svou polohou ideální ke strávení příjemné dovolené, která nabídne procházky a návštěvy zajímavých míst. Pro aktivní odpočinek je zde nepřeberná nabídka zajímavých lákadel.

Hotel U Kapra je situován v centru malého lázeňského městečka na náměstí vedle městského úřadu. V bezprostřední blízkosti je možné navštívit lázeňský park s rodinným domkem rodáka K. V. Raise, po lázeňské ulici rozsáhlý komplex lázní a proslulý kostel Byšička.

Hotel U Kapra je situován v centru malého lázeňského městečka Lázně Bělohrad. Hotel je svou polohou ideální ke strávení příjemné dovolené, která nabídne procházky a návštěvy zajímavých míst, a okolí. Pro aktivní odpočinek je zde nepřeberná nabídka zajímavých lákadel (agroturistika, adrenalinové sporty, wellnes, cykloturistika, apod.).

Hotel má ubytovací kapacitu 27 lůžek v 10 pokojích a 2 apartmá.

Ubytovaným hostům je k dispozici hotelové parkoviště.

K dispozici je malá dětská postýlka, kterou Vám na požádání pro Vaše miminko rádi připravíme. Domácí čtyřnozí mazlíčci mají do hotelu přístup za malý poplatek.

Hotel je vhodným místem pro firemní a obchodní záležitosti, lázeňské hosty, pro turisty, kteří přijedou poznat krásy lázeňského města, Českého Ráje a Podzvičinska.

Půjčení dvou koloběžek rádi zajistíme. Ve dvoře hotelu máme menší uzamykatelnou kolárnu.

HOTEL U KAPRA ubytování v hotelu

Hotel má ubytovací kapacitu 27 lůžek v 10 pokojích a 2 apartmá. Pokoje jsou vybaveny TV+SAT, každý má své soc. zařízení se sprchovým koutem, WC a umyvadlem. Nabízíme našim hostům pokoje Lux, které mají ke standardnímu vybavení navíc vysoušeč vlasů + kuchyňský kout s kávovarem a ledničkou.

Recepce

Recepce je otevřena do 19:00 hodin ve dnech pondělí až čtvrtek. V době naší nepřítomnosti ubytováváme online po telefonu.

Gastronomie

V hotelu se nachází restaurace s nabídkou dobrého jídla a vín od našich přendích vinařů z Čech, ale i z celého světa. Restaurace funguje jen pro hotelové hosty na základě objednávky.

Okolí hotelu a Lázně Bělohrad

Každý si najde své od historických památek po přírodní památky v bezprostřední blízkosti nejdále 30km od nás. v okolí najdete například zříceninu hradu Pecka, klenotnici v Nové Pace, zámek a Rumcajcovo muzeum Jičín, záměk Dětěnice nebo pohádkové Staré Hrady. dalším směrem najdete Hořice a její kamennou krásu společně s mnoha druhy hořických trubiček, zámek Hrádek u Nechanic. Miletín vám představí rodinný domek K. J. Erbena a pohostí vás Miletínskými modlitbičkami. Dále Dvůr Králové nad Labem se svým překrásným zoo a safari parkem. Muzeum vánočních ozdob vás také nadchne. Přehrada Les Království. Hospital Kuks, Žiřeč. pevnost Josefov.

Rezervovat ubytování v HOTEL U KAPRA - Lázně Bělohrad

Nejbližší ubytování v Lázních Bělohrad a okolí

Ubytování Lázně Bělohrad

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah