CHALUPA U PILNÝCH - Kaplice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Chalupa u Pilných nabízí nadstandardně vybavený apartmán, který vznikl rekonstrukcí půdního prostoru naší chalupy a nachází se v jižních Čechách na Českokrumlovsku v katastru obce Mostky, což je malá vesnička nedaleko Kaplice (10 km od hraničního přechodu Dolní Dvořiště, 25 km od města Český Krumlov).

Apartmán je nabízen k pronájmu celoročně jako celek, tzn. vždy pro jednu skupinu hostů na jeden termín. Nepronajímáme jednotlivé pokoje. Celková velikost apartmánu je 110m2, přístup je po krátkém zastřešeném venkovním schodišti.
Ubytovací kapacita je max. 10 osob, osm ložních míst je ve třech samostatných ložnicích, dvě ložnice jsou vybaveny manželským dvoulůžkem, třetí dvěma jednolůžky a palandou. Dvě lůžka nabízíme jako „přistýlku“ - vznikne při rozložení sedací soupravy v obývacím pokoji (společenské místnosti). K zapůjčení zdarma jsou také dvě dětské postýlky.
Obývací pokoj je čtvrtou samostatnou místností v apartmánu (45m2), kromě sezení u krbu v něm naleznete i TV kout, jídelní stůl a kuchyňský kout.
Kuchyňský kout je kompletně vybaven (hrnce, sklenice, talíře…), k dispozici je lednice, mraznička, myčka, trouba, skl. varná deska, mikrovlnná trouba, konvice a sendvičovač.
WC je umístěno samostatně mimo koupelnu, v koupelně je k dispozici sprchový kout i vana. Vytápění apartmánu je díky elektrokotli maximálně jednoduché a pohodln
Parkovat lze za uzamykatelnou bránou vnitřního dvora, kola či lyže lze umístit do jedné ze dvou garáží v přízemí chalupy.
K dispozici budete mít také venkovní altán s ohništěm a bazén, vodu v bazénu lze přihřívat s pomocí tepelného čerpadla. Zdarma vám zapůjčíme opékače na buřty, bandbintonové rakety, rakety na stolní tenis, koule na petanque, lehátka a sedačky k sezení v altánu a u bazénu.
Nově je naše ubytování v soukromí dovybaveno také DVD přehrávačem, SAT TV, připojením na internet WiFi a postaveno bylo také dětské hřiště (skluzavka do bazénu, houpačky, skluzavka, dětský domeček, trampolína).

CHALUPA U PILNÝCH ubytování v apartmánu

Apartmán je nabízen k pronájmu celoročně jako celek, tzn. vždy pro jednu skupinu hostů na jeden termín. Nepronajímáme jednotlivé pokoje. Celková velikost apartmánu je 110m2, přístup je po krátkém zastřešeném venkovním schodišti.
Ubytovací kapacita je max. 10 osob, osm ložních míst je ve třech samostatných ložnicích, dvě ložnice jsou vybaveny manželským dvoulůžkem, třetí dvěma jednolůžky a palandou. Dvě lůžka nabízíme jako „přistýlku“ - vznikne při rozložení sedací soupravy v obývacím pokoji (společenské místnosti). K zapůjčení zdarma jsou také dvě dětské postýlky.
Obývací pokoj je čtvrtou samostatnou místností v apartmánu (45m2), kromě sezení u krbu v něm naleznete i TV kout, jídelní stůl a kuchyňský kout.
Kuchyňský kout je kompletně vybaven (hrnce, sklenice, talíře…), k dispozici je lednice, mraznička, myčka, trouba, skl. varná deska, mikrovlnná trouba, konvice a sendvičovač.
WC je umístěno samostatně mimo koupelnu, v koupelně je k dispozici sprchový kout i vana. Vytápění apartmánu je díky elektrokotli maximálně jednoduché a pohodln
Parkovat lze za uzamykatelnou bránou vnitřního dvora, kola či lyže lze umístit do jedné ze dvou garáží v přízemí chalupy.
K dispozici budete mít také venkovní altán s ohništěm a bazén, vodu v bazénu lze přihřívat s pomocí tepelného čerpadla. Zdarma vám zapůjčíme opékače na buřty, bandbintonové rakety, rakety na stolní tenis, koule na petanque, lehátka a sedačky k sezení v altánu a u bazénu.
Nově je naše ubytování v soukromí dovybaveno také DVD přehrávačem, SAT TV, připojením na internet WiFi a postaveno bylo také dětské hřiště (skluzavka do bazénu, houpačky, skluzavka, dětský domeček, trampolína).

Gastronomie

Hosté si mohou vařit sami v plně vybavené kuchyňce.

Okolí apartmánu a Kaplice

Pro pobyt u nás Vás vybavíme přehledným tištěným průvodcem! K poznávání se nabízí hned pět oblastí - Novohradské hory, Šumava, Českokrumlovsko, Českobudějovicko a Horní Rakousko... Konkrétních možností je skutečně mnoho - turistika (nejbližší trasa vede již 50 m od chalupy), výborná cykloturistika, koupání (velmi pěkné koupání 1,5 km), houbaření, 5 zřícenin hradů do 10km, hrad Rožmberk 15km, zámek Č. Krumlov 25km, zámek Hluboká nad Vltavou 45km, sport - tenis i squash (lze zajistit v Kaplici), jednodenní sjíždění Vltavy, golf u ČK, na své si přijdou i milovníci kultury a architektury: město Český Krumlov (UNESCO památka) 25km, město České Budějovice 35km, město Kaplice 2km, spousta turisticky zajímavých obcí v nejbližším okolí 20 km (Cetviny, Svatý Kámen, Pohoří na Šumavě či Rožmberk, Zlatá Koruna, Nové Hrady, Žumberk a Římov) i vzdálenějším okolí (např. UNESCO památka Holašovice). . . Velmi pěkně je u nás i na jaře a na podzim a v zimě si u nás můžete dobře zalyžovat! Menší rodinná sjezdovka je 5 km vzdálená (Kozí Pláně u Kaplice, umělé zasněžování, sjezd 550 m, dětský minivlek a noční lyžování), do Skiareálu Lipno - Kramolín je to od nás 30 km, Sternstein na rakouské straně Šumavy je podobně daleko. Ani do Alp však od nás nebudete cestovat dlouho, do nejbližšího střediska Pyhrn - Priel Hinterstoder je to od nás pouze hodina a půl cesty převážně po dálnici na Graz a pokud se u nás ubytujete na více než čtyři dny, vybavíme Vás rakouskou dálniční známkou zdarma. Cesty k nám jsou dobře udržované a s dopravou bývají potíže jen při extrémním průběhu zimy.

Rezervovat ubytování v CHALUPA U PILNÝCH - Kaplice

Nejbližší ubytování v Kaplici a okolí

Ubytování Kaplice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah