HOSTEL SUN-MILÁNSKÁ - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hostelu

Popis ubytování

Hostel Sun-Milánská sídlí v klidné a hezké části Prahy 10, sousedí se sportovním areálem a hostivařským lesoparkem. Výhled ze všech oken pokojů a studií je do zahrady. Přízemí hostelu je kompletně bezbariérové s pohodlným přístupem z parkoviště aut před budovou až do pokojů a koupelen. Ubytování v přízemí hostelu poskytujeme v jedno a dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením společným vždy pouze pro dva pokoje. 1. patro má obdobnou skladbu pokojů a studií, k dispozici je i společná kuchyňka pro pokoje, které nedisponují kuchyňským koutem. Nově zrekonstruovaná dvě hotelová studia, která jsou moderně vybavena včetně kuchyňských koutů, splňují hotelové ubytování vyšší kategorie. Naši hosté můžou využít i hotelovou dopravu dle dohody. Kapacita hostelu 23 pokojů vč. studií celkem 39 lůžek.

HOSTEL SUN-MILÁNSKÁ ubytování v hostelu

Všechny pokoje a hotelová studia v přízemí hostelu a tři hotelová studia v 1. patře jsou vybaveny chladničkou, indukčním vařičem, pro rekreační pobyty kompletním kuchyňským a jídelním nádobím (příbory apod. na zálohu), Skladba hotelového studia, předsíň, koupelna s WC, pokoj s kuchyňským koutem. Hotelové studio č. 203 je typu ubytovna s vlastním sociálním zařízením. Ostatní pokoje v 1. patře mají společnou kuchyňku s chladničkou, základní kuchyňské a jídelní nádobí má každý pokoj nebo hotelové studio své, příbory a podobné je možno zapůjčit proti záloze 100, - Kč. Připojení k wifi internetu je v celé budově k dispozici zdarma. Nabízíme možnost hotelové dopravy po Praze v četně dopravy na letiště, ale je nutno ji předem dohodnout v kanceláři hostelu. Praní prádla do 4,5 kg suché váhy 120, - Kč, při dlouhodobém pobytu 100,00 Kč bez žehlení, nad 4,5 kg suché váhy 250, - Kč, včetně žehlení

Recepce

Vstup do hostelu Milánská je 24 hodin denně, příjezdy nových hostů po 22 hodině je nutno předem domluvit. Příjezdy se potvrzují v den příjezdu ráno do 9 hodin sms zprávou s uvedením času hostem předpokládaného příjezdu na tel. , službu recepce zajišťuje majitelka, který bydlí v hostelu, při příjezdech je recepce otevřena dle informací o času příjezdu hosta, při odjezdu ráno od 7:00 do 9:30. Odjezdy před 7 hodinou ranní je nutno předem domluvit den před odjezdem. Telefonické objednávky je nutné potvrdit emailem na adresu V současné době majitelka hostelu nevyžaduje platbu zálohy na pobyt. Může být ale vyžadována garance kreditní kartou nebo případech rezervací více jak jeden měsíc před příjezdem, zálohu ve výši až 50% celkové ceny.

Gastronomie

V recepci hostelu je možno si doobjednat snídaně, které se podávají v předem dohodnutém čase v salonku hostelu. Snídaně jsou sestavovány pouze z čerstvých surovin a objednávají se při příjezdu. Cena 1 snídaně od 50,00 Kč do 130,00 Kč, dle druhu snídaně. Z hostelu lze objednat pizzu a jiná jídla z blízké pizzerie, která jsou dovezena až do hostelu apd. .

Okolí hostelu a Praha

V okolí Hostelu Milánská najdete restaurace, obchůdky, diskotéku, hernu, prodejnu Albert, Billa, diskont Plus, Komerční banku, Českou spořitelnu, poštu, zdravotnické zařízení, policii, moderní sportoviště které sousedí s hostelem je umístěné v hezkém prostředí přírody a u vstupu do lesoparku a k Hostivařské přehradě, kde je možnost v létě koupání, v zimě bruslení. Pár minut jízdy autem se nachází Aquapark Čestlice, zámek a zámecký park s botanickou zahradou Průhonice, nákupní centrum Čestlice, dvě multikina, jedno na Jižním Městě 5 minut jízdy autem, druhé v Hostivaři se stejnou dobou dojezdu autem.

Rezervovat ubytování v HOSTEL SUN-MILÁNSKÁ - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah