PENZION ROKYTKA - Kryštofovo Údolí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Rokytka nabízí ubytování v malebném Kryštofově údolí v blízkosti Liberce.

Penzion Rokytka se nachází v památkově chráněném objektu, který si zachoval svůj romantický ráz a tak si ho můžete vychutnat i vy. Vybrat si můžete ubytování v pokojích, apartmánech či samostatném domku. Zahrada posktuje dostatek místa k odpočinku, posezení s přáteli nebo grilování. Parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu v celém objektu.

PENZION ROKYTKA ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny 3 dvoulůžkové pokoje se společnou koupelnou a WC, 3 apartmány (4, 5, 6 lůžek), každý s vlastní koupelnou a kuchyňským koutem. Pokud si chcete dopřát více soukromí, můžete se ubytovat v samostatném domku až pro 7 osob, který se skládá ze 3 ložnic, koupelny se sprchovým koutem, WC, obývacího pokoje a kuchyňky.

Recepce

Recepce je otevřena non-stop.

Gastronomie

K ubytování si hosté mohou zakoupit večeře (snídaně je v ceně). V naší kuchyni Vám připravíme poctivá česká jídla, ale dokážeme uvařit i pokrmy různých etnických kuchyní. Snažíme se používat regionálně dostupné suroviny a produkty naší zahrady. Příležitost ochutnat naše výtvory budete mít u každé snídaně, kdy vám nabídneme domácí rohlíky, housky a chléb, domácí pečené moučníky, domácí zavařeniny či paštiky. Volbu jídel rádi v rámci možností přizpůsobíme Vašim přáním a potřebám - umíme vegetariánské, bezlepkové i bezlaktózové pokrmy.

Okolí pensionu a Kryštofovo Údolí

Poloha penzionu přímo vybízí k procházkám a výletům na kole. Kryštofovo údolí si zachovalo své kouzlo až do dnešních dní, prohlédnout si zde můžete vesnický orloj, muzeum betlémů, kamenný viadukt nebo dřevěný kostel sv. Kryštofa. Vyrazit můžete také do nedalekého Liberce a navštívit zoologickou zahradu, IQpark, aquapark nebo se vydat na Ještěd. V zimních měsících je na Ještědu v provozu několik kilometrů sjezdovek, stejně jako množství udržovaných běžkařských tratí.

Rezervovat ubytování v PENZION ROKYTKA - Kryštofovo Údolí

Nejbližší ubytování v Kryštofově Údolí a okolí

Ubytování Kryštofovo Údolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah