HOTEL STAR 1 - Loučná pod Klínovcem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderně vybavené tříhvězdičkové Hotely *** Star 1, 2 se nachází v obci Háj u Loučné pod Klínovcem, 4 km od skiareálu Klínovec.

Nabízíme příjemnou obsluhu a útulné ubytování ve stylově zařízených pokojích až pro 31 osob. Naši sportovně založení klienti zde naleznou celoročně zázemí pro své volnočasové aktivity – například půjčovnu kol nebo lyžárnu a vysoušecí stěnu, saunu pro 2 - 4 osoby a venkovní whirlpool - i v zimě nahřátou na 39°C

Parkování je zajištěno na monitorovaném bezplatném parkovišti v bezprostřední blízkosti hotelu.

HOTEL STAR 1 ubytování v hotelu

Ubytování je individuálně řešeno ve dvou až čtyřlůžkových pokojích. Pokoje mají vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout, vysoušeč vlasů).

Samozřejmostí je internetové připojení a LCD televize na každém pokoji.

Gastronomie

Hotel *** Star 1 nabízí moderní nekuřáckou restauraci s kapacitou až 28 míst a zastřešenou terasou. Rodiny s malými dětmi jistě ocení dětskou sedačku či dětské porce. Pro ubytované skupiny ochotně připravíme také raut či coffee break a nabídneme výběr jakostních vín.

Okolí hotelu a Loučná pod Klínovcem

Klínovec možná nedosahuje závratných výšin, zato svým návštěvníkům nabízí daleko přívětivější tvář se snadnou dostupností a ubytovacím zázemím. S nadmořskou výškou 1244 m je Klínovec nejvyšší vrchol Krušných hor – v létě oblíbený cíl pěších i cykloturistů, v zimě pak vyhledávané lyžařské středisko. Najdete zde vynikající Ski areál Klínovec, a na samém vrcholu slavnou rozhlednu.

Rezervovat ubytování v HOTEL STAR 1 - Loučná pod Klínovcem

Nejbližší ubytování v Loučné pod Klínovcem a okolí

Ubytování Loučná pod Klínovcem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah