HOTEL FARMA VYSOKÁ - Chrastava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Koňská farma Vysoká se nachází v malebné podhorské oblasti města Chrastavy, asi 10 km od Liberce, směrem na Děčín. Svou unikátní polohou je právem nazývána “Nebeskou pastvinou“. Nejen pro koňáky je zde k dispozici hotel, restaurace či ustájení. Vedle pohoštění a ubytování můžete hotel a farmu využít pro firemní večírky, oslavy narozenin, svatební hostiny, firemní akce, sportovní soustředění či školení.

HOTEL FARMA VYSOKÁ ubytování v hotelu

Masivní a dubový nábytek, nadstandardní rozměry pokojů s vlastním sociálním vybavením, pokojové internetové kabelové připojení rychlostí 6Mb, televize. Nekuřácká restaurace s krbem a barem, letní terasa, dětský koutek, internetový koutek, školící místnost, taneční sál v horním patře pro oslavy - s barem, krbem, wifi připojením a kompletní zvukovou aparaturou pro amatérské večírky, dětské pískové hřiště, půjčovna kol.

Gastronomie

Zažijte ojedinělý zážitek při výhledu na parkurový výcvik přímo z restaurace do kryté haly z jedné strany stolu a na venkovní jízdárnu s pohledem na Ještěd, ze strany druhé. Více v sekci Restaurace.

Okolí hotelu a Chrastava

Farma Vysoká se nachází v malebné podhorské oblasti osady Vysoká, spadající pod město Chrastava, asi 10 km od Liberce, směrem na Děčín. Cesta do Liberce autem trvá cca 12 min. Vysoká je svou unikátní polohou právem nazývána “Nebeskou pastvinou“. Z jejích luk se nám jako na dlani otvírá rozhled na tři různá pohoří, Ještědské, Lužické a Jizerské, uzavírající horizont smrkovými lesy ze severní strany. K farmě vede cyklostezka a turistická stezka. Její pastviny jsou ekologicky obhospodařovány. Polsko je pouhé 4km vzdálené a nekonečně otevírající se obzory poskytují výhled na všechna tři pohoří i státy najednou (Česko, Polsko, Německo).

Rezervovat ubytování v HOTEL FARMA VYSOKÁ - Chrastava

Nejbližší ubytování v Chrastavě a okolí

Ubytování Chrastava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah