RANČ KOSTELANY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Crazy Mary nabízí ubytování ve stylově a komfortně zařízených 9 dvoulůžkových pokojích a 12 apartmánech. Součástí každého pokoje je sociální zařízení, TV, telefon a wifi připojení. Apartmány nabízí možnost přistýlky a krásný výhled z balkónu či terasy.

Rezervaci ubytování lze učinit na recepci Ranče prostřednictvím emailu nebo telefonicky na.

Ranč Kostelany poskytuje ubytování ve stylově a komfortně zařízených 7 dvoulůžkových pokojích a 11 apartmánech. Hotel je situovaný v krásné přírodě Chřibských lesů, které přímo vybízejí k procházce nebo projížďce na koních. Součástí hotelu je pravá westernová restaurace.

RANČ KOSTELANY ubytování v hotelu

Pokoje jsou situovány do rančerského stylu. Každý pokoj má své vlastní sociální zařízení, TV, telefon a wifi připojení. Ubytovat se je možné v pokojích typu standart nebo apartmán. Některé pokoje nabízí možnost přistýlky. Část pokojů nabízí taktéž balkón či terasu s výhledem na Chřibské lesy. Pro rodiny s dětmi nabízíme velmi prostorný apartmán s ložnicí, obývacím pokojem a plně vybavenou kuchyní.

Recepce

Check in je možný od 14:00 do 20:00 hod.

Check out je do 10:00 hod.

Gastronomie

Restaurace "Saloon" byla otevřena v roce 2002 a celkově nabízí posezení pro 120 osob. Její součástí je salonek WESTERN s kapacitou až 50 míst, ve kterém Vám nabízíme prostor pro uspořádání Vašich oslav, večírků či firemních a společenských akcí "na klíč" dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kulturní programy a produkce. Pokrmy i nápoje jsme pro vás vybrali s maximální pečlivostí a proto pevně věříme, že s naší nabídkou budete spokojeni a budete se k nám rádi vracet.

Okolí hotelu a Kostelany

Ranč Kostelany se nachází v nádherné chráněné krajinné oblasti Chřiby. Ranč je jen několik kilometrů od města Kroměříže, kde na Vás dýchne kouzlo historie. Pár kilometrl od ranče se nachází Kudlovská dolina a v nespolední řadě velmi atraktivní cíl tirustů a to sice kamenná rozhledna na Brdě (587m. n. m.).

Rezervovat ubytování v RANČ KOSTELANY

Nejbližší ubytování v Kostelanech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah