SUITE OHRADA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Suite ohrada disponuje 1-4 lůžkovým studiem a 1-5 lůžkovým pokojem, oba s vlastním sociálním zařízením. Pokoje se nachází v rodinném domě v klidné lokalitě městské části Praha 13 - Lužiny. V blízkosti se nachází též autobusová zastávka, cyklostezka a stanice metra Lužiny, která vede do historického centra města Prahy. Oba pokoje disponují výhledem na Praha, přičemž můžete zaparkovat zdarma přímo před domem.

Suite OHRADA – Pokoje
V Suite Ohrada se nachází studio pro až 4 osoby a až pětilůžkový pokoj, obojí se nachází ve 2. patře rodinného domu s výhledem na Prahu. Pokoje jsou svou velikostí vhodné pro jednotlivce i skupiny.
Studio je rozděleno na jeden velký pokoj a koupelnu se sociálním zařízením a se sprchovým koutem, , bezdrátové wifi připojení, varná konvice, nádobí, ale je zde i televize se satelitním příjmem. Malá zvířata akceptována. Pětilůžkový pokoj má též vlastní sociální zařízení se vstupem přes malou společnou chodbičku.

SUITE OHRADA ubytování na privatu

V Suite Ohrada se nachází studio pro až 4 osoby a až pětilůžkový pokoj, obojí se nachází ve 2. patře rodinného domu s výhledem na Prahu. Pokoj vhodné pro jednotlivce i menší skupinky.
Studio je rozděleno na jeden velký pokoj a koupelnu se sociálním zařízením a se sprchovým koutem, , bezdrátové wifi připojení, varná konvice, nádobí, ale je zde i televize se satelitním příjmem. Malá zvířata akceptována. Pětilůžkový pokoj má též vlastní sociální zařízení se vstupem přes malou společnou chodbičku. Suite ohrada nedisponuje recepcí.

Recepce

Převzetí pokoje možné každý den od 13:00 do 22:00 hod. Po případné domluvě i později.
Platba za pronájem pokoje je při příjezdu, pouze v hotovosti.

Gastronomie

Apartmán Suite Ohrada nedisponuje vlastním gastronomickým zařízením, lze však využít služeb nedaleké restaurace U Šimáčků, v jejíž nabídce se nachází pokrmy z tradiční české kuchyně, popřípadě restaurace Svatý Prokop, která se nachází 300 m od apartmánu na ulici Velichovská.

Okolí privatu a Praha

Nedaleko apartmánů se nachází cyklostezka a turistické trasy, které vedou k přírodnímu parku Prokopské údolí a Dalejské údolí, odkud se můžete vydat na Smíchov, kde se nachází letohrádek Portheimka.
Přes park Sacré Coer se pak dostanete ke kostelu sv. Gabriela, v jehož těsné blízkosti se nachází Letohrádek Kinských s muzeem Musaion, který je zaměřen na tradiční lidovou kulturu.
Asi 4 km od apartmánu pak stojí za vidění středověké městečko Řepora a v nedalekých Zubzanech Automuzeum Praga.

Rezervovat ubytování v SUITE OHRADA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah