PENSION BAKARA - Libchavy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Bakara Vám nabízí příjemné ubytování v nově vybavených pokojích. V jejich vybavení nechybí vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchou, WC), TV a Wifi. Parkování přímo u penzionu, zdarma. U penzionu máme zahrádku s posezením a ohništěm, malé hřišťátko pro děti. Vaše mazlíčky taky rádi uvítáme.

Penzion BAKARA*** - Penzion se nachází v těsné blízkosti okresního města Ústí nad Orlicí. Nabízí útulné 2 až 3 lůžkové pokoje*.

V ceně ubytování je: Samostatná koupelna s WC, parkování přímo u penzionu zdarma, internet zajišťuje WIFI ke které se můžete zdarma připojit. ** Penzion má také zahrádku, kde je možnost posezení a opékání, ale také hřiště, které ocení zejména vaše ratolesti.

K dispozici: vybavená kuchyňka s možností uschovat si potraviny do lednice, nebo máte možnost si zde sami něco uvařit. Možnost úschovy jízdních kol. Vaše mazlíčky rádi uvidíme po předchozí domluvě. Strategicky velmi výhodná poloha - penzion leží na hlavním tahu Hradec Králové- Ústí nad Orlicí- Svitavy- Choceň.

* Po dohodě lze pokoje opatřit přistýlkou.

** Údaje k připojení na Wi-Fi vám rádi poskytneme při příjezdu.

PENSION BAKARA ubytování v pensionu

NABÍDKA POKOJŮ Dvoulůžkové a třílůžkové pokoje

Na našem penzionu nabízíme ubytování ve dvou a tří lůžkových pokojích se samostatnou koupelnou a záchodem. Po domluvě lze přidat i přistýlku, nebo dětskou postýlku. *

Všechny jsou nově vybavené, s televizorem a připojením na Wi- Fi. Možnost uložení jízdních kol či v zimním období lyží a podobného sjezdového vybavení.

K dispozici je společná kuchyňka se všim co potřebujete. (Vařič, konvice, mikrovlnka, lednice, nádobí...). Také můžete posedět ve společné místnosti nebo venku na zahrádce kde je také hřiště pro děti a ohniště s možností opékání.

Kousek od penzionu je také restaurace kam je možné si zajít na oběd nebo večeři.

V blízkosti penzionu je také cyklostezka Letohrad- Choceň-Česká Třebová, která je vhodná jak pro cyklisty, tak pro pěší turisty.

Po předchozí (telefonické nebo emailové) domluvě, si lze do penzionu přivézt i mazlíčka.

*Jeden pokoj s kuchyňkou vhodný pro maminky s malými dětmi.

Recepce

11:00 - 20:00

Gastronomie

V penzionu máme plně vybavenou kuchyňku (sporáček, varná konvice, mikrovlnka, potřebné nádobí, hrníčky na kávu i čaj, talíře a příbory). Zde si připravíte snídani, oběd i večeři. A komu se nebu chtít vařit může zajít do restaurace, která je 2 min. chůze. A nebo navštívit malou, příjemnou Hospůdku U Čerta.

Okolí pensionu a Libchavy

Strategicky velmi výhodná poloha - penzon leží na hlavním tahu Hradec Králové, Rychnov nad Kněřnou- Ústí nad Orlicí, Česká Třebová - Lytomyšl, Choceň, Svitavy.

Cyklostezky: Ústí nad Orlicí, Choceň, Vysoké Mýto, Letohrad, Žamberk, Pastviny, Českou Třebovou, Litomyšl, Podštejn, Doudleby nad Orlicí, Kostelec nad Orlicí, Hradec Králové.

Rezervovat ubytování v PENSION BAKARA - Libchavy

Nejbližší ubytování v Libchavách a okolí

Ubytování Libchavy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah