CHATA VOLÁRNA - Roudno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vážení klienti,

V termínu od 30. 7. 2022- 6. 8. 20022 je možné objednat pobyt pouze s polopenzí!

V termínu od 13. 8. 2022-25. 8. 2022 je možné objednat skupinové pobyty, min. 10 osob s tím, že je možné vybrat variantu stravování, tj. beze stravy, nebo objednat snídaně nebo večeře či polopenze.

V případě objednávky po jednotlivých apartmánech je pobyt s polopenzí.

Chalupa je umístěna v turistické oblasti Volárna, Roudno asi 2 km od nově vybudované přehradní nádrže Slezská Harta a cca 15 km od města Bruntál. Ubytování pro 16 osob s venkovním bazénem.

Chalupa byla v roce 2011 kompletně rekonstruována, zejména její interiéry. Dnes nabízí ubytování maximálně pro 16 osob. Hosté mohou dále využívat v uzavřeném dvoře bazén a venkovní posezení s ohništěm a grilem. V domě je ústřední topení a vytápění je zajišťováno plně automatickým kotlem na pevná paliva. Část objektu je využívána majitelem (samostatný vchod i zahrada). Ubytovatel na místě bude požadovat dodatečný poplatek za úklid ve výši 20 Kč/osoba/noc.

CHATA VOLÁRNA ubytování v pensionu

Tři rodinné pokoje pro 4 až 6 osob mají každý dvě samostatné ložnice a vlastní sociální zažízení s WC a sprchovým koutem. Skladba pokojů: 1/2 (manželské lůžko) + 1/2 (samostatná lůžka) nebo 1/2 (samostatná lůžka) + 1/3 (manželské a jedno samostatné lůžko) nebo 1/2 + 1/4 (pouze manželská lůžka). Součástí chalupy je velká moderně vybavená kuchyně s jídelnou, společná pro všechny tři apartmány. Vybavení kuchyně: lednice, sporák, mikrovlnka, varná konvice, myčka na nádobí, kuchyňské nádobí včetně hrnců a příborů, prostorná jídelna.

Recepce

Správce objektu bydlí ve vedlejším domě.

Gastronomie

Ubytování bez stravy, k dispozici je moderní vybavená kuchyně. Přímo ve zrekonstruovaném objektu bývalé hospodářské budovy & . 34; Stodola& . 34; je možné zajistit snídě, obědy i večeře (za příplatek).

Okolí pensionu a Roudno

Oblast nabízí ideální podmínky pro rybáře (možnost celoročního rybolovu - rybářský mimopstruhový revír) a vyznavače vodních sportů. Na své si zde přijdou i milovníci houbaření, pěší turistiky, cykloturistiky - v okolí je několik značených cykloturistických tras. Přehradní nádrž Slezská Harta - možnost koupání, rybolov. Cykloturistické trasy, pěší turistika, houbaření. Cca 4 km od obce Volárna se nachází rekreační oblast se zázemím v obci Nová Pláň. Zde je koupaliště, tenisový kurt, půjčovna loděk a restaurace. Pro zájemce je zde možno zajistit projížďky na koních. Informace pro zájemce o rybářské povolenky na Slezskou Hartu: výdej & . 34; hostovských povolenek& . 34; je možný v Rybářském domě ČRS v Roudně. Město Bruntál - krytý bazén, koupaliště, sauna, bowling, kuželky, squash, fitness, spinning, motokáry, kino, divadlo, diskotéky aj. v okolí mnoho terénů pro běžecké lyžování. V Bruntále se nachází sjezdovka s denním a nočním lyžování (cca 15 km). Ideální podmínky na sjezdové lyžování jsou v Karlově (cca 29 km) nebo na Ovčárně (cca 39 km). V Karlově je k dispozici celkem 16 lyž. vleků v nadmořské výšce 700 - 940 m. Na Ovčárně je 6 lyž. vleků v nadmořské výšce 1000 - 1450 m.

Rezervovat ubytování v CHATA VOLÁRNA - Roudno

Nejbližší ubytování v Roudnu a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah