PRIVÁT U KONÍ - Úherce

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Privát u koní je situován v obci Úherce v západních Čechách, přesněji 10 km od města Plzně, u města Nýřany. Je vhodný pro přespání na služebních cestách, nebo na výletech, pro ty, co vyhledávají ubytování v soukromí, klid, domácí prostředí a pohodlí. Dostupnost restaurací a obchodů je ve 2 km vzdáleném městu Nýřany. Přímo v Úhercích je hospoda a obchod se smíšeným zbožím.

Privát U koní - Privát U koní se nachází v malé vesničce Úherce 10 km od Plzně. Hlavní předností je ubytování v soukromí, v klidu malé vesničky, ale přesto v dosahu města Plzně, s jeho širokými kulturními a sportovními možnostmi a spoustou historických památek. Jsou v něm k dispozici 2 apartmány o třech samostatných pokojích, 4 pokoje mají vlastní soc. zařízení, 2 pokoje společné. Každý apartmán má svoji plně vybavenou kuchyni. Dolní apartmán má terasu s posezením. V ceně je zahrnuta energie, ložní prádlo, úklid, parkování před objektem, úschova kol, ubytovací poplatek. Pobyt s malým pejskem za poplatek 50, - Kč/noc. Objekt je nekuřácký. K dispozici otevřené parkoviště před domem. Ceny v ceníku jsou uvedené za 2 noci a více. Při ubytování pouze na 1 noc připočítáváme 50, - Kč na osobu na lůžkoviny.

PRIVÁT U KONÍ ubytování na privatu

Ubytování je poskytováno v apartmánech. Každý má tři samostatně pronajmutelné pokoje s vlastní koupelnou, dva pokoje mají koupenu společnou. Přízemní apartmán má venkovní terasu, kde si můžete odpočinou u kávy.

Recepce

Dle dohody

Gastronomie

Stravování si hosté zajišťují sami. Každý apartmán má vlastní plně vybavenou kuchyni.

Okolí privatu a Úherce

V místě můžete využít řadu cyklistických tras, rozjímat se můžete nad krásou zdejších lesů a luk, můžete navštívit rybník, koupaliště, nebo nedalekou Hracholuskou přehradu

Rezervovat ubytování v PRIVÁT U KONÍ - Úherce

Nejbližší ubytování v Úhercích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah