PENSION A UBYTOVNA CHMELNICE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (827)
  • >>> Žižkov (22)
  • >>> PENSION A UBYTOVNA CHMELNICE - Praha

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Chmelnice nabízí jednotlivcům a firmám krátkodobé i dlouhodobé ubytování za zvýhodněné ceny.

Pension Chmelnice se nachází v Praze 3 na Jarově v těsné blízkosti hlavní ulice Koněvova která směřuje od centra města na východ a jejím pokračováním je silnice vedoucí na Český Brod. Dopravní spojení s centrem města i ostatními částmi je vynikající, zajišťují ho především 3 denní a 1 noční tramvajová linka. Celková kapacita objektu činí 315 lůžek. Poskytujeme ubytování v samostaných apartmánech. Mimo to nabízíme i ubytování typu ubytovna, kdy si zákazník pronajme pokoj v dvojpokojovém apartmánu. Snažíme se tak vyjít vstříc různým požadavkům našich zákazníků. Vítáme dlouhodobé pobyty, které jsou zvýhodněné nižší cenou. Apartmány jsou vybaveny vlastní koupelnou a kuchyňkou. Pension nabízí bezdrátové připojení k internetu. K parkování svých automobilů mohou hosté využít podzemní garážová stání nebo vyhrazené parkoviště penzionu. Pro ubytované hosty je k dispozici prádelna se sušičkou, na recepci si lze půjčit žehličku.

PENSION A UBYTOVNA CHMELNICE ubytování v pensionu

Nabízíme levné ubytování v několika kategoriích. Ubytovna: V této kategorii si host platí za pokoj, který má k dispozici po dobu, na kterou si předem zaplatil. Pokoje jsou ve dvojpokojových apartmánech s vlastní koupelnou, WC a kuchyňkou. Nabízíme tyto typy pokojů: jednolůžkový, dvojlůžkový, trojlůžkový. v rámci apartmánu 2+3 a dvojlůžkové pokoje v apartmánu 2+2. V pokojích je prováděn denně úklid. V ceně za ubytování jsou lůžkoviny připravené k povlečení, při dlouhodobém pobytu vyměňované 1 krát za 14 dní, spotřeba elektrické energie, tepla i vody. Uváděné ceny jsou za lůžko na noc. Pro bližší informace o volných kapacitách této kategorie je potřeba kontaktovat recepci pensionu. Penzion: Tato kategorie vychází vstříc hostům, kteří požadují pro své ubytování více soukromí a hledají proto samostatný pokoj. Penzion nabízí 2 různé úrovně pokojů vycházející vstříc různým požadavkům hostů. 1. úroveň Basic: Základní úroveň vycházející z kategorie Ubytovna, zde je k dispozici ložní prádlo připravené k povlečení, kuchyňka nevybavena nádobím, vlastní koupelna se sprchou a WC. 2. úroveň úroveň Standart: Tyto pokoje poskytují povlečená lůžka, ručník, mýdlo, toaletní papír, základní vybavení kuchyně nádobím, zrekonstruované vlastní koupelny se sprchou, toalety a kuchyňky.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně. Nástup ubytování je možný po 13. hodině. Ukončení ubytování je do 10,00 hodin.

Gastronomie

Snídaně se u nás nepodávají. V komplexu budov, jehož součástí je i pension, se nachází stejnojmenná restaurace, jejíž výtečnou kuchyni můžeme vřele doporučit. Její otevírací doba je od 11.00 do pozdních nočních hodin.

Okolí pensionu a Praha

V těsném sousedství pensionu je restaurace, pošta, lékárna a obchody s potravinami, zdravotní středisko, bowling, herna, knihovna. V blízkosti se nachází veké autocentrum Auto Jarov - prodejce a servis vozů Škoda, VW, Seat, Audi, Česká spořitelna.

Rezervovat ubytování v PENSION A UBYTOVNA CHMELNICE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah