PENZION NOVA - Šumná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion NOVA leží v obci Chvalatice 3 km od Bítova nad romantickým údolím jedné ze zátok Vranovské přehrady. Nabízíme Ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV na pokojích.

Penzion Nova leží v obci Chvalatice 3 km od Bítova nad romantickým údolím jedné ze zátok Vranovské přehrady. Ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV na pokojích. Penzion má vlastní recepci, stylovou restauraci s venkovní terasou a krbem. Příjemnou atmosféru dotváří okrasné jezírko. Ve druhé polovině se nachází bazén 3×6 metrů. K dispozici je parkoviště, dětské hřiště, které je možno využít na míčové hry, ohniště s posezením. Penzion je vhodný pro rodiny s dětmi, školy v přírodě, firemní akce, pro milovníky pěší turistiky a cykloturistiky, možnost úschovny kol.

Koupání na malé pláži v zátoce (10 min. pěší chůze), na pláži v Bítovské zátoce (3 km), ve Vranově nad Dyjí (12 km) nebo v bazénu na terase penzionu. Nádherná krajina, čisté ovzduší, možnosti kulturního i sportovního vyžití spolu s výbornou kuchyní a příjemným bydlením v rodinném penzionu nabízí možnost příjemně strávené dovolené.

PENZION NOVA ubytování v pensionu

Na penzionu jsou k dispozici dvoulůžkové až čřtyřlůžkové pokoje se sociálním zařízením a TV. Pokoje v prvním patře nabízí i možnost balkónu.

Gastronomie

Přímo v penzionu se nachází restaurace, kde probíhá stravování při pobytu. Snídaně probíhají formou bufetu. V případě polopenze si lze vybrat večeři ze dvou tříchodových menu. Příležitostně se na terase penzionu grilují speciality šéfkuchaře.

Okolí pensionu a Šumná

Penzion se nachází v krásném prostředí vranovských lesů. Kousek od penzionu je Chvalatická zátoka, kde je možnost jak koupání, tak i rybaření.

Rezervovat ubytování v PENZION NOVA - Šumná

Nejbližší ubytování v Šumné a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah