PENSION OTMARKA - Těchonín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion Otmarka je novostavba z roku 2005 s krásným výhledem na okolní krajinu. Nachází se v centru obce Těchonín.

Penzion má vlastní restauraci, letní zahrádku, altán s grilem a dětský koutek s houpačkami. K ubytování je k dispozici krytý solárně vyhřívaný bazén.

Parkování je možné přímo u objektu, penzion nabízí také úschovu kol a motorek.

Nabízíme ubytování ve 4 pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí se satelitem.

PENSION OTMARKA ubytování v pensionu

V našem pensionu máme připraveny 2 dvoulůžkové a 2 čtyřlůžkové pokoje s celkovou kapacitou max. 15 osob (12 lůžek a 3 přistýlky), z toho dva pokoje jsou mezonetové a jeden pokoj s balkónem.

Pokoje jsou vybaveny plovoucími podlahami a ratanovým nábytkem. Každý pokoj je vybaven lednicí, má vlastní sociální zařízení, možnost připojení k internetu (LAN, Wifi) a možnost přistýlky.

Gastronomie

Naše restaurace nabízí příjemné posezení v nekuřáckém prostředí s kapacitou 40 míst přímo v restauraci, dalších 30 míst máme připraveno v salonku.

V letních měsících máme pro Vás připravenou zahrádku s altánem a grilem.

Okolí pensionu a Těchonín

Obec Těchonín je krásná vesnička v podhůří Orlických hor. Leží 6 km severně od Jablonného nad Orlicí na železniční trati Letohrad - Hanušovice a je přístupná celoročně po silnici č. 311. Možnost rybaření v místě na revíru Tichá Orlice (možnost zajistit povolení) nebo na Pastvinské přehradě (6 km).

Cykoloturistika a turistika.

Běžecké lyžování 200 m od penzionu upravené běžecké tratě na Suchý vrch, Bukovou horu, do Čenkovic. Zimní střediska Mladkov - Petrovičky (5 km), Čenkovice (15 km), České Petrovice (8 km, ideální pro začátečníky a děti, lyžařská škola).

Tenisové kurty 250 m od penzionu.

Rezervovat ubytování v PENSION OTMARKA - Těchonín

Nejbližší ubytování v Těchoníně a okolí

Ubytování Těchonín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah