PENZION HORTENZIE - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Hortenzie se nachází v tiché části Františkových Lázní. Nabízí poklidné ubytování jak pro rodiny s dětmi tak pro nadšené sportovce nebo lázeňské hosty.

V naší restauraci si můžete vybrat z pestré nabídky pokrmů jak z hotových, tak i minutkových. Poctivá česká kuchyně a čerstvé kvalitní suroviny jsou samozřejmostí! Specialitou je prává domácí česká kachnička dokřupava upečená se zelím a kynutým knedlíkem. Z minutkových jídel je oblíbená masová směs, , Hortenzie" se zeleninou a červenými fazolkami. Jako sladkou tečku nabízíme zmrzlinové poháry, palačinky, nebo domácí koláč s ovocem.

Penzion Hortenzie se nachází v tiché části Františkových Lázní. Nedaleko se nachází motýlí farma, národní rezervace SOOS, aquapark a solné jeskyně. V okolí je také mnoho cyklistických tras. Nabízíme relax a odpočinek v rodiném prostředí našeho penzionu.

K pobytu je po příjezdu možnost dokoupit stravování (snídaně nebo polopenze).

Domácí mazlíček je u nás vítán za poplatek 100Kč/noc.

PENZION HORTENZIE ubytování v pensionu

Ubytujeme vás v pokojích, které jsou vybaveny sprchou, wc, sat-tv a přístupem k internetu. V nabídce máme pokoje, jedno-, dvou-, tří- a čtyř- lůžkové pro rodiny s dětmi. Kapacita penzionu je: 22 lůžek, 9 pokojů.

Gastronomie

Restaurace je otevřena od středy do neděle, vaříme tradiční české speciality. Najdete u nás pěkné posezení ve stylové restauraci s letní terasou. Možnost rodinných oslav, firemních večírků a svateb. Bezbariérový přístup je samozřejmostí.

Okolí pensionu a Františkovy Lázně

Penzion Hortenzie se nachází v tiché části Františkových Lázní. Nedaleko se nachází motýlí farma, národní rezervace SOOS, aquapark a solné jeskyně. V okolí je také mnoho cyklistických tras. Nabízíme relax a odpočinek v rodiném prostředí našeho penzionu.

Rezervovat ubytování v PENZION HORTENZIE - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah