PENZION OTAKAR - Polička

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Otakar nabízí stylové ubytování v Poličce.

Penzion Otakar se nachází v jedné z nejstarších historických budov v Poličce a poskytuje ubytování ve stylově zařízených pokojích hotelového typu. Součástí penzionu je společenská a přednášková místnost, výtah. Parkování v přilehlých ulicích. Wifi připojení k internetu.

PENZION OTAKAR ubytování v pensionu

K dispozici je celkem 6 pokojů a 2 apartmány. Jeden pokoj je jednolůžkový, ostatní jsou dvoulůžkové, všechny mají možnost jedné přistýlky. Každý pokoj je vybaven TV a vlastní koupelnou se sprchou / vanou a WC. Wifi připojení k internetu samozřejmostí.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně podávaná v kontinentálním stylu. Nejbližší restaurace je vzdálena 200 m od penzionu.

Okolí pensionu a Polička

Město Polička turistům nabízí spoustu atraktivních zážitků. Za zmínku stojí prohlídka hradního opevnění, kostelní věže se světničkou Bohuslava Martinů nebo návštěva městského muzea se zaměřením na místní historii a společenský život. Kousek od Poličky se také nachází historické město Litomyšl, gotický hrad Svojanov či pískovcové skalní útvary Toulovcovy Maštale. Okolní krajina poskytuje dobré zázemí pro cyklisty, turisty a další dobrodruhy. Oblast je typická spoustou barevných polí, rybníků a hustých lesů.

Rezervovat ubytování v PENZION OTAKAR - Polička

Nejbližší ubytování v Poličce a okolí

Ubytování Polička

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah