PENZION BUCHMANN - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hledáte-li vhodné ubytování pro svůj pobyt ve Františkových Lázních, můžete využít nově postavený penzion Buchmann, který je umístěn v krásném a klidném prostředí.

Penzion Buchmann je vhodný pro krátké i delší pobyty a nabídne vám veškerý komfort za přijatelné ceny po celý rok.

Ubytování je pohodlné a penzion nabízí jedno a dvoulůžkové pokoje.

Rovněž můžete využívat saunu přímo v objektu a vyhřívaný zastřešený bazén s masážními tryskami a protiproudem.

Milovníci cyklistiky si zde mohou vypůjčit kolo a projet se po cyklostezce a krásném okolí. Večery můžete trávit například grilováním.

PENZION BUCHMANN ubytování v pensionu

Na pokojích je k dispozici sociální zařízení a WiFi.

Okolí pensionu a Františkovy Lázně

Františkovy Lázně jsou místem, kde se budou milovníci aktivní relaxace cítit jako v ráji. To je jeden z důvodů, proč zde nabízíme možnost příjemného ubytování, které zajistí maximální komfort po celou dobu vaší rekreace. Podařilo se nám snoubit nízké ceny a vysoký standard, což z našeho ubytovacího zařízení udělalo populární volbu pro každého, kdo zde chce strávit příjemné okamžiky pohody.

V západních Čechách se nachází řada termálních pramenů s léčivými účinky. Této skutečnosti bylo využito k postupnému vybudování několika lázeňských měst. Nejznámější z nich dnes tvoří pověstný „Lázeňský trojúhelník“, jehož vrcholy jsou Karlovy Vary, Mariánské Lázně a Františkovy Lázně.

Posledně jmenované jsou po postupné plánovité výstavbě dnes jedinečným architektonickým a urbanistickým skvostem, který zahrnuje nejen samotné město s jeho parky, ale i blízké okolí tvořené lesoparky. Kromě lázeňských procedur je zde příležitost vychutnat si jedinečnou lázeňskou atmosféru, ale také využít například nové cyklostezky, po které se krásnou přírodou podél řeky Ohře dostanete až do Karlových Varů. Okolí nabízí i několik zajímavých historických památek, které stojí za výlet. Například hrad Vildštejn stojí pouhých 6 km od města v městečku Skalná. Pokud se někomu nechce šlapat po svých, nebo mu to jeho zdravotní stav nedovoluje, může se svézt mikrovláčkem, který vás z centra města zaveze do přírody kolem rybníku Amerika. Okolí Františkových Lázní je dnes přírodní rezervací, jejíž součástí je i golfové hřiště a rybníky vhodné k rybaření.

Rezervovat ubytování v PENZION BUCHMANN - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah