HOTEL ELMA, SRBSKO U KARLŠTEJNA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel ELMA se nachází na Karlštejnsku na okraji obce Srbsko, v chráněné krajinné oblasti Český kras. Poskytuje moderně a pohodlně zařízené pokoje, SUITE a jedno i dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, vybavených koupelnou a vlastním sociálním zařízením, barevným televizorem se satelitním příjmem za velmi příznivé ceny, restaurace, parkování, ...

Hotel najdete na okraji obce Srbsko, v chráněné krajinné oblasti Český kras, která je vyhledávána opravdovými milovníky přírody z celé Evropy.

Přímo z hotelu je krásný výhled na malebné údolí toku řeky Berounky. Hotel poskytuje moderně a pohodlně zařízené pokoje, SUITE a jedno i dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, vybavených koupelnou a vlastním sociálním zařízením, barevným televizorem se satelitním příjmem za velmi příznivé ceny.

Hotel má bezbariérový vstup a je možné ubytování se psem. Pohodlně zaparkujete na našem nehlídaném parkovišti pro 30 osobních automobilů. Wifi pokrytí v celém hotelu zdarma.

HOTEL ELMA, SRBSKO U KARLŠTEJNA ubytování v hotelu

Kapacita hotelu je 60 míst s možností přistýlek. Hotel poskytuje moderně a pohodlně zařízené pokoje, Suite pokoje a jedno i dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, vybavených koupelnou a vlastním sociálním zařízením, fénem, barevným televizorem se satelitním příjmem za velmi příznivé ceny. Pro děti, seniory a skupiny poskytujeme slevy.

Recepce

Nonstop

Gastronomie

restaurace s kapacitou 60 míst uzavřený salónek s kapacitou 30 míst průchozí salónek s kapacitou 30 míst terasu s kapacitou 60 míst

Okolí hotelu a Srbsko

V blízkém okolí lze navštívit:

* hrad Karlštejn (muzeum betlémů, muzeum voskových figurín, aj.)

* Koněpruské jeskyně

* Svatý Jan pod Skalou

* Točník

* zatopené lomy Velká a Malá Amerika, Salvayovy lomy

* Chrustenickou šachtu

* Medvědárium Beroun

* Golf Karlštejn

Ostatní možnosti:

Letectví skály, rybaření na Berounce, vyhlídkové lety vrtulníkem a balónem nad okolím.

Rezervovat ubytování v HOTEL ELMA, SRBSKO U KARLŠTEJNA

Nejbližší ubytování Srbsko a okolí

Ubytování Srbsko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah