CASTLE VIEW APARTMENTS - Srnín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Jedinečné ubytování v Castle View Apartments, které patří podle mnohých klientů k nejlepším v Českém Krumlově, nabízí příjemné, pohodlné a dobře vybavené apartmány. Tři z nich mají výhled na hrad a zámek Český Krumlov. Najdete nás v samém historickém centru Českého Krumlova, pouhých 40 metrů od náměstí Svornosti.

Penzion Castle View Apartments se nalézá v Šatlavské ulici č. 140, pouhých 40 metrů od náměstí Svornosti. Tři apartmány ze sedmi mají bezkonkurenční výhled na zámek. Cena oploceného parkování v Linecké ulici, je 250 Kč za vozidlo a noc. Wi-Fi: vysokorychlostní internetové připojení je zdarma v každém apartmánu.

CASTLE VIEW APARTMENTS ubytování v apartmánu

Apartmány jsou velmi dobře vybavené: kuchyňka s mikrovlnnou troubou, lednička, koupelna s vanou nebo sprchou, případně s jejich kombinací, vyhřívané podlahy koupelen, TV-SAT, telefon, fén, varná konvice, kávovar, sejf… Apartmány jsou nekuřácké a pobyt domácích ani ostatních zvířat není dovolen.

APARTMÁN V PODKROVÍ S VÝHLEDEM NA ZÁMEK (52 m2)

Luxusní & . 34; svatební& . 34; apartmán s dvoulůžkem s baldachýnem a 2 přistýlkami, trámovým stropem, výhledem na hrad a zámek Krumlov. Vhodné pro novomanžele, zamilované, romantiky i podnikatele. Doporučujeme nejen pro svatební noc.

APARTMÁN V PODKROVÍ (42 m2)

Luxusní & . 34; svatební& . 34; apartmán s dvoulůžkem s baldachýnem a 1 přistýlkou, trámový strop. Vhodné pro novomanžele, zamilované, romantiky i podnikatele. Doporučujeme nejen pro svatební noc.

APARTMÁN V 1. PATŘE S VÝHLEDEM NA ZÁMEK (58 m2)

Luxusní apartmán s 1 dvoulůžkem v jedné ložnici, 2 lůžky v druhé ložnici a 2 přistýlkami v obývacím pokoji, nádherný výhled na zámek, vyhřívaná podlaha koupelny, 2 WC.

APARTMÁN V 1. PATŘE (45 m2)

Apartmán se 2 dvoulůžky v oddělených ložnicích a 1 přistýlkou v obývacím pokoji. Menší koupelna má sprchový kout. Pod okny obývacího pokoje a kuchyňky a jedné ložnice je oblíbená restaurace, v létě s terasou (zavírací doba je 23 hodin).

APARTMÁN S BALKÓNEM S VÝHLEDEM NA ZÁMEK (55 m2)

Luxusní apartmán s 1 dvoulůžkem v jedné ložnici, 2 lůžky ve druhé ložnici a 2 přistýlkami v obývacím pokoji, panoramatický výhled na zámek z balkónu, vyhřívaná podlaha koupelny, 2 WC.

APARTMÁN S DVORKEM (46 m2)

Apartmán se 2 dvoulůžky v oddělených ložnicích a 1 přistýlkou v obývacím pokoji; apartmán zčásti v suterénu. Je zde obývací pokoj s kuchyňkou. Menší koupelna má sprchový kout. Zvláštní vchod z postranní ulice na dvorek pod otevřeným nebem, možnost posezení na dvorku.

APARTMÁN V PŘÍZEMÍ (24 m2)

Apartmán v úrovni ulice s 1 dvoulůžkem. Součástí apartmánu je kuchyňka. V malé koupelně je sprchový kout. Před okny apartmánu je oblíbená restaurace, v létě s terasou (zavírací doba je 23 hodin).

Gastronomie

Snídaně formou bufetu v sousední restauraci za příplatek.

Rezervovat ubytování v CASTLE VIEW APARTMENTS - Srnín

Nejbližší ubytování v Srníně a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah