HOTEL AMADEUS - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Náš hotel je vyhledávaný především pro svou rodinnou atmosféru, přátelský a ochotný personál, pro klidné a tiché prostředí. Jeho umístění je vhodné jak pro turisty, tak pro obchodníky, kteří ocení zejména naše služby jako jsou vydatné snídaně, minibary na všech pokojích či připojení na internet zdarma. Hotel se nachází v širším centru jihočeské metropole, asi 10 minut chůze od náměstí Přemysla Otakara II.

Každý z pokojů má vlastní sociální zařízení s vanou, barevný televizor,   minibar  a  bezplatné  připojení  k internetu. Samozřejmostí jsou  kosmetické přípravky (mýdlo, šampon, sprchový gel) a vysoušeč vlasů v koupelně a osuška s ručníkem na pokoji. Pokoje a vnitřní prostory hotelu jsou  nekuřácké.

 

HOTEL AMADEUS ubytování v hotelu

Hostům nabízíme ubytování v 7 pokojích. Pookoje se liší vybavením a cenou. Pokoje označené delux jsou luxusnější variantou hotelového pokoje. Kapacita hotelu je 25 míst.

1 apartmán standard

2 apartmán delux

2 dvoulůžkové pokoje standard

1 dvoulůžkový pokoj delux

1 třílůžkový pokoj standard

Recepce

Recepce  funguje každý všední den od  8:00 do 19:00. O víkendech od 8:00 do 11:00. Ubytovat se můžete denně v době od  15:00 do 19.00. aše recepce je vybavená různými kulturními a turistickými tipy. Rádi zajistíme prohlídku pivovarů, památek, výlety lodí apod. Po předchozí domluvě uschováme kola, či za poplatek vypereme a usušíme prádlo. POPLATEK ZA CHECK-IN OD 18.00 DO 22.00 HOD. - 150, - KČ, ZA CHECK-IN PO 22. HODINĚ JE ÚČTOVÁN POPLATEK VE VÝŠI 800, - KČ.

Gastronomie

Chvíle pohody i zábavy lze strávit v naší hotelové restauraci, jejíž kapacita dosahuje 35 míst. Nyní je restaurace v nájmu  zdravé jídelny Spirála, kde si můžete vybrat z široké nabídky jídel - masových  v bio kvalitě,   vegetariánských  či  veganských.  

Okolí hotelu a České Budějovice

Hotel se nachází v širším centru Českých Budějovic s docházkovou vzdáleností do centra. V blízkém okolí se nachází Krajská nemocnice, poliklinika, soud, pivovar Samson, cyklostezka vedoucí až na zámek Hluboká.

Rezervovat ubytování v HOTEL AMADEUS - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah