PODŘÍPSKÁ FARMA RODINY ŠEBKOVÝCH - Kyškovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více

Popis ubytování

Podřípská Farma Rodiny Šebkových leží přímo na břehu Labe v srdci Podřipska, 3km od Roudnice nad Labem, 5 km od dálnice D8,45 km od Prahy.

Podřípská Farma Rodiny Šebkových leží přímo na břehu Labe v srdci Podřipska, v pověstném kraji, který lidem doporučil již samotný praotec Čech!

Jsme rodinné hospodářství, do jehož chodu jsou zapojeni všichni rodinní příslušníci. Zabýváme se rostlinnou a živočišnou výrobou, ale žádné velkokapacitní kravíny nebo obří zemědělské stroje tu nečekejte. Vlastníme zhruba 40 hektarů a zabýváme se pěstováním ovoce a zeleniny, na dalších plochách jsou brambory, obiloviny a travní porosty. Chováme slepice a husy.

Velkou část našich aktivit věnujeme našemu penzionu a obchůdku na farmě, kde najdete i naše domácí produkty a ruční výrobky. Radost z života na statku nám poskytuje také naše malé stádečko koní a řada domácích zvířátek.

Na statku provozujeme obchůdek s občerstvením.

Svou ratolest na koni můžete pozorovat z okna při posezení nad dobrou kávou a domácími dobrůtkami nebo si samozřejmě zajezdit sami.

PODŘÍPSKÁ FARMA RODINY ŠEBKOVÝCH ubytování

Ubytujeme až 30 osob v celkem deseti pokojích. Penzion se nachází v objektu z počátku 19. století a sloužil jako tzv. výměnek pro starou generaci hospodářů a také jako stáj pro koně.

Bydlení je opravdu stylové, jde o 200 let starý hospodářsko-obytný objekt, každý pokoj je velmi odlišný stavebně i dispozičně - takže žádná náhražka, co se tváří jako selské ubytování a přitom jde většinou o novostavbu!

Parkování je zdarma v oploceném dvoře. Většina pokojů má k dispozici kuchyňku a sociální zařízení. Posedět můžete v apartmánech, venku u stolků, nebo můžete navštívit naši vinárničku, případně posedět ve sklípku. Ve všech místnostech i venku v celém areálu je k dipozici zdarma wifi připojení k internetu s rychlostí 24 MB/s. Na některých pokojích jsou také televize.

Recepce

7.00 - 22.00 hodin

Gastronomie

Možnost snídaně z domácích produktů v ceně 100, - Kč. Nachystat můžeme ale i večeře (vše podle domluvy).

Okolí chalupy a Kyškovice

Oblast Podřipska představuje zhruba 25 obcí, není ale zcela přesně definována. Jedná se o oblast pod horou Říp. Za turistické centrum Podřipska je považována Roudnice nad Labem zejména její historické centrum (nachází se zde Lobkowiczský zámek, věž Hláska a další památky). Nejčastějším cílem turistiky na Podřipsku je posvátná hora Říp s rotundou svatého Jiří. Velmi pěkný je zejména vodní hrad v Budyni nad Ohří, zámek Libochovice, nebo zřícenina hradu Hazmburk.

Rezervovat ubytování v PODŘÍPSKÁ FARMA RODINY ŠEBKOVÝCH - Kyškovice

Nejbližší ubytování Kyškovice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah