UBYTOVÁNÍ U HLADOVÉ ZDI - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Ubytování U hladové Zdi nabízí možnost ubytování v historickém centru Prahy na Malé Straně s dokonalým dopravním spojením městské hromadné dopravy a přesto nabízí klidný nerušený pobyt. Apartmán je vybaven mikrovlnkou, varnou konvicí, drobným kuchyňským vybavením a sprchovým koutem, vlastním sociálním zařízením. Apartmán je v historickém domě. Plně pokryt WiFi signálem.

V ceně pobytu jsou čistě povlečené postele, svěží ručníky a mapa centra pro základní orientaci. Při uvítání Vám rádi ukážeme zajímavá a oblíbená místa, doporučíme podniky, kam je dobré si zajít na jídlo či nákup a kterým se třeba raději vyhnout. Zasvětíme Vás do toho, jak funguje městská hromadná doprava nebo kde se dá parkovat, pokud přijede autem.

UBYTOVÁNÍ U HLADOVÉ ZDI ubytování na privatu

Apartmán je umístěn v druhém patře, s okny do klidného dvora. V ložnici je stůl, židle a skříň, oddělené postele lze na přání přirazit k sobě. Ve vedlejší místnosti jsou je již zmíněné vybavení pro přípravu jednoduchých jídel a nápojů, umyvadlo a sprchový kout a samostatné WC.

Gastronomie

Apartmán je vybaven mikrovlnkou, varnou konvicí a drobným kuchyňským vybavením. V blízkosti apartmánu se nachází celá řada restauračních zařízení.

Okolí privatu a Praha

Apartmán se nachází přímo v historickém centru hlavního města Praha. Je to jen 12 minut pěšky ke Karlovu mostu a k Národnímu divadlu stačí přejít most.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U HLADOVÉ ZDI - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah