APARTMENTS OSTRAVA VÍTKOVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartments Ostrava Vítkovice se nachází v Ostravě, 500 metrů od Národní kulturní památky Dolní Vítkovice. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování, bezplatné Wi-Fi připojení a soukromé parkoviště. Všechny apartmány jsou plně klimatizované.

Apartmány se nachází v památkově chráněné historické budově z roku 1910, která prošla celkovou rekonstrukcí v roce 2008. Podkrovní apartmány byly pro naše hosty otevřeny v roce 2015. Nabízíme vlastní kamerově hlídané parkoviště ve dvoře hotelu. Otevírací doba recepce je od 15:00 - 23: 59.

APARTMENTS OSTRAVA VÍTKOVICE ubytování v apartmánu

Apartmán zahrnuje TV s plochou obrazovkou, kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, lednicí, varnou deskou i rychlovarnou konvicí a koupelnu se sprchou, případně vanový box.

Apartmány jsou nadstandartních rozměrů, 150m2 v případě větších, minimálně však 75m2. Všechny apartmány jsou plně klimatizovány, vybaveny kuchyňskou linkou pro přípravu jednodušších jídel. V obývacích pokojích je umístěna LCD Televize spolu s CD přehrávači.

Recepce

15:00 - 23: 59

Okolí apartmánu a Ostrava

Apartmány se nachází v pěší dostupnosti Národní kulturní památky oblasti Dolních Vítkovic, 500m. Hotel se nachází na rohu křižovatky ulic Ruská a Výstavní.

Rezervovat ubytování v APARTMENTS OSTRAVA VÍTKOVICE

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah