LABE ARENA - Štětí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Labe Arena - Sportovní hotelový komplex Labe aréna se nachází v Račicích u Štětí v areálu světoznámého veslařského a kanoistického kanálu.

Labe Arena - Sportovní hotelový komplex Labe réna se nachází v Račicích u Štětí v areálu světoznámého veslařského a kanoistického kanálu. Disponuje 3 hotely - Skif, Regatta, Rowing Hotel a ubytovnou Scull

V areálu, který leží přímo na Labské cyklostezce, se nachází okružní 5km dlouhý asfaltový ovál, vhodný pro bruslaře a cyklisty. Celková rozloha areálu je 73 hektarů a kromě hotelů a ubytovny se zde nachází i restaurace, vysokokapacitní parkoviště, zázemí pro sportovce a hlediště pro 5 000 diváků.

LABE ARENA ubytování v hotelu

V hotelu Skif se nachází 22 dvoulůžkových a dva jednolůžkové pokoje. Některé z nich prošly v roce 2017 modernizací. Polovina pokojů má výhled na vodní plochu, druhá polovina je směřována na opačnou stranu, do klidné zóny.

Všech 20 dvoulůžkových pokojů v Rowing hotelu je orientováno na jihozápad. Po večerech tak můžete relaxovat na balkóně a užívat si romantického pohledu na vodu a západ slunce.

Hotel Regatta, rozdělený do třech částí, byl dostaven v únoru roku 2017. Přízemí je koncipováno jako turistická ubytovna - 4 lůžkové pokoje se společnými toaletami a sprchami na chodbě. V prvním patře potom 18 dvoulůžkových pokojů s vlastním sociálním zázemím, TV, klimatizací a lednicí.

Krajní pokoje které se nachází mimo hlavní část budovy, jsou potom šestilůžkové a stejně jako turistická ubytovna, bez lůžkovin. Pro nocleh v obou částech je nutné si přivézt vlastní spacák. Zapůjčení ložního prádla na dotaz za příplatek.

Nejblíže k restauraci a recepcí se nachází původní budova s ubytovací částí Scull, kde je celkem 5 pokojů, z toho tři pětilůžkové a dva čtyřlůžkové.

Recepce

Recepce je otevřena každý den od 7:00 - 16:00 hodin. V případě pozdějšího příjezdu je nutné se domluvit předem telefonicky či emailem.

Gastronomie

Labe Arena Restaurant

Vám nabízí výběr z pečlivě vybraného a la carte menu. Každý den výhodnou denní nabídku a stejně tak jako výbornou kávu a zákusek.

Okolí hotelu a Štětí

Račice jsou vhodné jako výchozí bod pro výlety do okolí. Můžete navštívit Horu Říp, kde se každoročně první víkend po svatém Jiřím (24. 4.) koná Řipská pouť. Za návštěvu stojí skalní útvary a sochy vytesané do pískovcových skal umělce V. Levého z 19. století. Vlakem ze Štětí do Liběchova, zde následně pěšky do Želíz na Čertovy hlavy, a potom dále přes Kapli svaté Máří Magdaleny, Harfenici, loupežnickou jeskyni Mordloch, Hada do Stračí a zpět do Štětí.

V červnu se každoročně střídají dvě akce, v sudém roce je to Festival Dechových Orchestrů ve Štětí, v lichém roce potom Memorial air show na Roudnickém letišti.

Podzimní měsíce můžete využít pro pravidelné kulturní akce v blízkém i širším okolí, jako například nedaleké Roudnické, Mělnické či Litoměřické vinobraní, každoroční Zahrada Čech v Litoměřicích, nebo tradiční jarmark ve Štětí.

Rezervovat ubytování v LABE ARENA - Štětí

Nejbližší ubytování v Štětí a okolí

Ubytování Štětí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah