HOSTINEC PETERKA - Sobotín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hostinec Peterka v Petrově nad Desnou nabízí široký spektrum možného vyžití. Samozřejmě základním principem pohostinství je  dobré jídlo  a také  útulné ubytování. Snídaně pro ubytované je možná po dohodě na místě za cenu 90 Kč. Obědy a večeře dle denní nabídky. Náš hostinec vám však nabízí podstatně více:

Nohejbalový /volejbalový/ kurt  - pokud rádi sportujete, u nás zkrátka nepřijdete. Nabízíme aktivní vyžití u nohejbalu či volejbalu. Náš kurt je zároveň ideální možností pro konání skupinových akcí (firemní večírky, soutěže, turnaje a podobně).

Automatická kuželna  - kuželky patří odedávna k lidové zábavě a u nás máte samozřejmě možnost si tuto skvělou hru také zahrát. Bavit se můžete u automatické kuželny, která vám poskytne zajímavou a netradiční možnost vyžití.

Vláček pro děti  - stává se častým jevem, že nemáte bohužel možnost vyrazit do pohostinství se svými ratolestmi. Ano, ne každé dítě baví jen tak nečinně vysedávat na zahrádce. U nás je možnost zpestřit jim příjemné posezení na čerstvém vzduchu i jízdou na dětském vláčku. A navíc je budete mít z letní zahrádky pod dohledem.

HOSTINEC PETERKA ubytování v pensionu

Nabízíme ubytování v nových dvou až čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlky, vlastním sociálním zařízením na každém pokoji, televizí a internetem. Nabízíme také možnost snídaní, obědů i večeří.

Recepce

11:00 - 19:00

Gastronomie

Restaurace se specializuje na českou kuchyni, ale také výbornou pizzu. Možnost zajištění kompletního stravování (snídaně, obědy, večeře).

Okolí pensionu a Sobotín

Termály Velké Losiny: Navštivte nový unikátní termální park, jediný svého druhu v České republice. Vyzkoušejte devatero termálních bazénů a vodní atrakce. Nechte své tělo hýčkat při profesionálních masážích. Načerpejte energii při pohybových aktivitách v bazénu. Dopřejte své imunitě pobyt ve čtyřech typech saun.

Zámek, lázně a ruční papírna Velké Losiny:   Zámek je znám díky čarodějnickým procesům a filmu Kladivo na čarodějnice. V papírně se dodnes vyrábí ruční papír. Lázně jsou oblíbené díky termálním pramenům. Ideální místo pro relaxaci a odpočinek
Lyžování:   V okolí se nachází mnoho lyžařských areálů, největší je nově postavený areál v Koutech nad desnou s 6-místnou sedačkovou lanovkou. Asi  200 m od hostince můžete vlakem odjet do Kout nad Desnou, kde Vás vláček převeze přímo k vleku a naopak. Autem cca  20 minut.

Rezervovat ubytování v HOSTINEC PETERKA - Sobotín

Nejbližší ubytování v Sobotíně a okolí

Ubytování Sobotín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah