STARÁ PEKÁRNA - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný rodinný hotel Stará Pekárna Vám nabídne historicky laděný interiér a přátelské prostředí s možností využití standardů dnešní doby, včetně bezplatného využití bezdrátového internetu a internetové televize.

V těsné blízkosti Libereckého zámku a zámeckého parku Vám poskytneme ubytování a odpočinek v útulných pokojích hotelového standardu a v historickém stylu. Výhodné umístění na klidném místě v centru města poskytuje snadné spojení pěšky nebo městskou dopravou na Ještěd, do ZOO, aquaparku, iq parku, Jizerských hor a i do blízkého Jablonce nad Nisou a okolí. Těšit se můžete i na tradiční pekařské speciality. Za teplého počasí si můžete odpočinout na slunné zahradě.

STARÁ PEKÁRNA ubytování v hotelu

Nabízíme ubytování v nově zrekonstruovaných jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích a dvou apartmánech. Všechny pokoje jsou plně vybavené, k dispozici je televize s internetem, bezdrátový internet - wifi, trezor, lednička, varná konvice. V apartmánu je navíc kuchyňka s lednicí, mikrovlnou troubou, dvouplotýnkovým sporákem a nádobím, v koupelně můžete využít pračku se sušičkou.

Recepce

Recepce je otevřena denně od 14:00 do 19:00 hodin.

Gastronomie

V jídelně a společenské místnosti vám poskytneme lahodnou snídani formou bufetu, vydatné domácí speciality, místní a plzeňské pivo, tuzemská a zahraniční vína. Doporučujeme si nenechat ujít čerstvě připravené koláčky, preclíky a jiné dobroty.

Rezervovat ubytování v STARÁ PEKÁRNA - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah