VINNÝ SKLÍPEK V MORAVSKÉ NOVÉ VSI - Moravská Nová Ves

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vinný sklípek v Moravské Nové Vsi nabízí příjemné posezení ve stylovém prostředí. Kapacita sklípku je 35 osob. V případě zájmu zajistíme cimbálovou muziku, obložené mísy, večeře a podobně. Samozřejmostí je výběr z několika druhů bílých i červených vín. Mezi vína u nás vyráběné patří známé odrůdy jako Frankovka, Veltlín, Müller Thurgau, Burgundské bílé, Zweigeltrebe a další.

VINNÝ SKLÍPEK V MORAVSKÉ NOVÉ VSI ubytování v pensionu

Tereza: V přízemí se nachází stylové posezení a úložný prostor, pro jízdní kola. Schodiště vede do patra, kde se nalézá společenská místnost s kuchyní. V místnosti jsou umístěna krbová kamna, pohovka, jídelní stůl, 2 postele, barevná TV, rádio. Kuchyň je vybavena el. Vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, překapávačem na kávu, lednicí. V tomto podlaží se také nachází sociální zařízení a vstup na kryté venkovní posezení s grilem, na které navazuje travnatá, okrasná zahrádka, která zaručuje soukromí. Z toho podlaží vedou schody do podkroví se 6 postelemi a úložnými policemi.

Jakub: V společenská místnost s kuchyňkou, 2 dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením, 5 lůžkový pokoj, krytá terasa a zahrádka

Okolí pensionu a Moravská Nová Ves

Lokalita

Část Slovácka rozpínající se v cípu státních hranic se Slovenskem a Rakouskem, kolem Břeclavi se nazývá Podluží. Tomuto vinorodému kraji dominuje několik unikátních památek, z nichž nejznámější je Lednicko-Valtický areál. Vinné lokality jsou propojeny vinařskými cyklostezkami, které provedou milovníky cyklistiky po celém Slovácku.

Rezervovat ubytování v VINNÝ SKLÍPEK V MORAVSKÉ NOVÉ VSI - Moravská Nová Ves

Nejbližší ubytování v Moravské Nové Vsi a okolí

Ubytování Moravská Nová Ves

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah