PENZION VĚŽIČKA - Lázně Bělohrad

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Věžička je romantická vila v blízkosti léčebny pro děti a dorost, 200 metrů od hotelu Grand a nedaleko od náměstí. U této vily je malá zahrada a je zde dovoleno ubytovat zvíře.

Celý penzion je nekuřácký.

Ubytování v Penzionu Věžička je také ideální zázemí pro pěší turistiku, cykloturistiku i běžecké lyžování. V areálu lázní je minigolf, plavecký bazén, sauna a fitness.

Parking Bezplatné parkování je možné v ulici vedle vily. Placené, hlídané parkovitě najdete u hotelu Tree of Life - 100 Kč/den, 400 Kč/týden Další služby Bazén je k dispozici v hotelu Grand. Noviny, časopisy a nápoje lze zakoupit v obchůdku v prvním patře hotelu Grand. Lékařská pohotovostní služba je klientům k dispozici denně 24 hodin v prostorách hotelu Grand. Pedikúru si můžete objednat na tel. č. . Kadeřnictví je v hotelu Anna Marie. Objednat se můžete na tel. č. . V přízemí je obchod s originálním koženým zbožím. V sousedním domě je příjemná restaurace.

PENZION VĚŽIČKA ubytování v pensionu

Pokoje Celková ubytovací kapacita činí 19 lůžek. Penzion má jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje. Většina pokojů je vybavena televizorem, telefonem, ledničkou a bezplatnou WI-FI. Všechny pokoje jsou nekuřácké, v některých pokojích lze ubytovat i zvíře. Dva z pokojů mají sdílené příslušenství.

Recepce

Recepční služby zajišťuje recepce hotelu Grand

Gastronomie

V penzionu jemožnost vlastního stravování. Penzion nabízí vybavenou kuchyňku.

Okolí pensionu a Lázně Bělohrad

V okolí hotelu lze navštívit krytý bazén, městské kino či muzeum.

Za zmínku stojí také zámek Lázně Bělohrad, který se nachází cca 400 metrů od penzionu.

Rezervovat ubytování v PENZION VĚŽIČKA - Lázně Bělohrad

Nejbližší ubytování v Lázních Bělohrad a okolí

Ubytování Lázně Bělohrad

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah