4 ARTS SUITES - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

4 Arts Suites nabízí netradiční ubytování v samém srdci Prahy jen pár kroků od Staroměstského náměstí.

4 Art Suites - Tato unikátní rezidence byla otevřena v březnu 2015 a nabízí 15 tematických apartmánů, které nevšedně popisují nejznámější Pražské hudebníky, malíře a spisovatele. Každý apartmán nabízí jiný druh zážitku a poznání. Residence se nachází v samém srdci prahy jen pár kroků od Staroměstského náměstí, Obecní dům se nachází hned za rohem. V ceně ubytování je denní úklid. Parkování za poplatek nedaleko ubytování. Wifi připojení k internetu.

4 ARTS SUITES ubytování v aparthotelu

Všechny apartmány disponují plně vybavenými kuchyněmi, prostornými koupelnami se sprchou a pohodlnými postelemi s velkými polštáři. V celé residence je zdarma vysoko rychlostní WI-FI připojení. V ceně pobytu je zahrnuta hotelová kosmetika, ručníky a každodenní úklid. Ve všech apartmánech je k dispozici fén a žehlící zařízení.

Recepce

Recepce je otevřená od 10:00 do 18:00

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. V okolí je spoustu restaurací, kaváren i obchodů s potravinami.

Okolí aparthotelu a Praha

Apartmány se nacházejí v historickém centru Prahy, jen pár kroků od Obecního domu a Staroměstského náměstí. Nákupní centrum Palladium je 300 metrů od apartmánu, luxusní nákupní ulice Pařížská je od rezidence vzdálena pouze 5 minut pěšky. Ke Karlovu Mostu dojdete během 10 minut. V okolí si můžete také zahrát minigolf nebo bowling.

Rezervovat ubytování v 4 ARTS SUITES - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah