VITOM APARTMENTS - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nabízíme krásné a moderní bydlení pro bussines i volný čas v centru Ostravy. Naším cílem je zanechat v hostech skvělý pocit z jejich pobytu. Nabízíme 10 zrekonstruovaných a vybavených apartmánů v kvalitě superior. Všechny pokoje mají velké kuchyně s vybavením, vlastní koupelnu, plochou TV, noční stolek, manželskou postel, sedací soupravu aj.

Centrum Ostravy v blízkosti s výhledem na Vítkovice. Dům leží v těsném sousedství IT centra Tieto, OC Nová Karolína a známé ulice Stodolní.

VITOM APARTMENTS ubytování v apartmánu

Nově zrekonstruované apartmány s moderním nábytkem, televizí a vestavěnými skříněmi pro 1 až 4 osoby. Samostatná kuchyň se všemi spotřebiči i vybavením. Vlastní koupelna i WC.

Recepce

Přímo v domě sídlí milá recepční se kterou se prosím dopředu domluvte na svém příjezdu, aby bylo vše nachystné k dokonalosti. Standardní check in je od 14:00 do 18:00 h. Check in je nutné si s hotelem domluvit předem, abychom zde pro Vás byli, nemáme stálou recepci.

Gastronomie

Všechny apartmány mají ve svém vybavení kompletně zařízené moderní kuchyně, ve kterých si mohou hosté pohodlně připravit celodenní stravování. Pro další gurmánské zážitky se mohou vydat do blízkého okolí - centra Ostravy, kde se nachází mnoho restaurací a dalších gastronomických zařízení.

Okolí apartmánu a Ostrava

Apartmány jsou umístěny v centru města s dobrou dostupností. Nedaleko Vítkovic i Stodolní a obchodního centra Nová Karolina.

Rezervovat ubytování v VITOM APARTMENTS - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah