RANČ OREL - Česká Ves

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Areál ranče se rozkládá na zhruba 40 ha půdy v podhůří jesenických kopců. V nejbližším okolí je možno nerušeně provozovat celou řadu sportovních aktivit, které zpříjemní Váš pobyt. Přijďte si užít aktivního odpočinku v takřka nedotčené přírodě CHKO Jeseníky a zařiďte si zde příjemné ubytování.

Areál ranče se rozkládá na zhruba 40 ha půdy v podhůří jesenických kopců. V nejbližším okolí je možno nerušeně provozovat celou řadu sportovních aktivit, které zpříjemní Váš pobyt. Přijďte si užít aktivního odpočinku v takřka nedotčené přírodě Cníky azařiďte si zde příjemné ubytování. Ranč Orel nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v České Vsi u lesa. Lyžařské vleky se nacházejí ve vzdálenosti 15 km. K dispozici je i bezplatné Wi-Fi.

Ve městě je také bazén. V okolí se lze věnovat celé řadě aktivit včetně lyžování, jízdy na koni a cyklistiky.

Areál se nachází v obci Česká Ves v Jesinocích. Areál nabízí ubytování v apartmánech až pro 4 osoby s vlastním sociálním zařízením nebo chatkách pro 4 osoby se společným sociálním zařízením. Součástí areálu je turisticá jízdarna s celoročním provozem. Pro zahnání žízně či hladu je naším záazníkům k dispozici bufet.

RANČ OREL ubytování v apartmánu

Apartmány s jednou místností s manželksou postelí a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, vlastním sociálním zařízením, trezorem a Wifi připojením kinternetu zdarma.
Apartmán má ledničku, toustovač, rychlovarnou konvici, kávovar a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Nechybí ani ručníky a ložní prádlo.

Chatky pro 4 osoby se společným sociálním zařízením, součástí je jedno lůžko je patrové, dvě jsou manželská a jedno je samostatné.

Recepce

9:00 - 21:00

Gastronomie

Snídaně za 120, -Kč/osoba

Okolí apartmánu a Česká Ves

Samota u lesa.

Rezervovat ubytování v RANČ OREL - Česká Ves

Nejbližší ubytování v České Vsi a okolí

Ubytování Česká Ves

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah