APARTMÁNY ALICE - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Moderní Apartmány Alice se nachází jen pár minut chůze od centra perly Krkonoš - Harrachova. Ubytování je poskytováno ve 4 vícelůžkových apartmánech.

Apartmány mají wifi připojení k internetu, které je pro ubytované hosty zdarma. K apartmánům přiléhá parkoviště, garážované stání je k dispozici za příplatek. Hosté si mohou své lyže či kola uložit v zamykatelné místnosti. Hned vedle apartmánů se nachází wellness centrum, které obsahuje vířivku a saunu. Pro zájemce je možné domluvit masáže přímo na pokoji v apartmánech.

Hosté si mohou zapůjčit lyže a jízdní kola.

APARTMÁNY ALICE ubytování v apartmánu

Všechny apartmány mají balkon a jsou vybaveny dřevěným nábytkem, kuchyňským koutem a koupelnou se sprchovým koutem.

Apartmán Alice I
3× pokoj, 6× lůžko, 2× přistýlka. Velká kuchyň, 2× sprcha, wc, vana, 2× sat-tv, 3× balkon, ski-box, parkoviště, garáž. Apartmá pro 2 až 8 osob. Celková velikost 80 m2.

Apartmán Alice II
2× pokoj, 4× lůžko, 2× přistýlka, kuchyň, sprcha, wc, 2× sat-tv, balkon, ski-box, parkoviště, garáž. Apartmá pro 2 až 6 osob. Celková velikost 50 m2.

Apartmán Alice III
2× pokoj, 4× lůžko, 2× přistýlka, kuchyň, sprcha, wc, sat-tv, balkon, ski-box, parkoviště, garáž. Apartmá pro 2 až 6 osob. Celková velikost 50 m2.

Apartmán Alice IV
1× pokoj, 3× lůžko, kuchyň, sprcha, wc, sat-tv, balkon, ski-box, parkoviště, garáž. Apartmá pro 2 až 3 osob. Celková velikost 32 m2.

Gastronomie

Apartmány jsou vybaveny kuchyňskou linkou pro přípravu vlastních pokrmů. V blízkosti apartmánů se nachází celá řada restauračních zařízení.

Okolí apartmánu a Harrachov

Výborná poloha Apartmánů Alice v klidné lokalitě Klondajk s výhledem na skokanské můstky umožňuje nejlepší podmínky k lyžováním a snowboardingu. Na lyžích přímo od apartmánů, v létě pak po turistických trasách a cyklotrasách. V dosahu 500 m je lanová dráha na Čertovu horu a Vertical Park Harrachov. Lanová dráha na Čertovu horu Vás vyveze na svůj vrchol i s Vaším kolem (doprava kol je zdarma). V okolí apartmánů: lyžařské vleky, běžecké tratě, centrum města s restauracemi, kavárnami a bary, obchody, lyžařskými školami, půjčovnami lyží a snowboardů, koupaliště, tenisové kurty, minigolf a půjčovny kol. Možnost nakupování v diskontu vzdáleného pouhých 150m od apartmánu.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ALICE - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah