PANSKÝ DŮM HOTEL ŽAMBERK - Záchlumí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Panský dům naleznete na Masarykově náměstí ve městě Žamberk. Jedná se o malebné městečko nazývané branou Orlických hor. Hotel se svou dlouholetou historií je hlavní součástí komplexu obchodní pasáže Panský dům.

Ubytování u nás Vám nabízí příjemné prostředí a bohaté snídaně ve snídaňové místnosti. Váš den tak může začít v poklidu s plným žaludkem. Možnost parkování přímo před hotelem na náměstí za poplatek. Pro cyklisty je v pasáži hotelu vyčleněn prostor pro ukládání jízdních kol a lyží. V celém objektu hotelu je možné se připojit k internetu pomocí WIFI signálu – zdarma. V případě, že budete mít při delším pobytu zájem o vyprání prádla, tuto službu Vám zajistíme.

PANSKÝ DŮM HOTEL ŽAMBERK ubytování v hotelu

Naše ubytovací kapacity jsou v současné době 15 pokojů o 22 lůžkách a 9 přistýlkách. Každý pokoj je vybaven koupelnou, sociálním zařízením. Část pokojů je situována do samotného náměstí a nabízí tak z terasy krásný výhled na město a Orlické hory.

Pro potřebný počet ubytovaných zde naleznete kompletní ložní prádlo včetně ručníků a toaletních potřeb. Součástí pokojů je sprchový kout s toaletou.

Recepce

Ve všední dny je recepce otevřena v čase 14-21hod, o víkendech po dohodě. Pokud nejsme právě přímo na recepci, neváhejte volat na telefonní číslo.

Gastronomie

V našem hotelovém snídaňovém salonku pro Vás připravíme každé ráno dle Vašeho výběru bohatou snídani, s čerstvým pečivem z pekárny umístěné v prostorách pasáže hotelu. V případě zájmu o snídani je možnost si tuto službu objednat za 100kč, pokud již není zahrnuta v ceně ubytování.

Hotelový komplex Vám nabízí možnost stravování v Pizzeria restaurantu, kde si můžete vybrat z široké nabídky hotové i minutkové kuchyně.

Okolí hotelu a Záchlumí

Okolí Žamberka a celé podhůří Orlických hor je ideálním místem pro turistiku a cyklistiku a nabízí Vám skvěle značené trasy na kolo i pro pěší. Jedním z největších lákadel oblasti je Zemská brána a Pastvinská přehrada. Místa, která nabízí klid a přírodní krásy řeky Divoké Orlice a jejich hor. To vše je umocněné historií pohraničního opevnění, kde za zmínku stojí především vojenské pevnosti Hanička a Bouda.

V zimním období je tato oblast skvělou příležitostí pro sjezdové a běžecké lyžování – Říčky v Orlických horách.

Žamberk Vám nabízí také široké kulturní vyžití. Např. festival Orlická brána, Ejhle loutka, Svátky dřeva atd.

Rezervovat ubytování v PANSKÝ DŮM HOTEL ŽAMBERK - Záchlumí

Nejbližší ubytování v Záchlumí a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah