FAIRHOTEL - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

FAIRHOTEL je moderní útulný hotel nacházející se na místě továrny z devatenáctého století je jen minutu chůze od brněnského výstaviště a dvacet minut chůze od historického centra města Brna.

V pestré nabídce pokojů si vybere každý, ať už jede na dovolenou či za bussinesem. V zimě mohou hosté posedět u krbu, v létě na naší střešní terase s výhledem na dominanty Brna. Pro volné večery nabízíme soukromé wellness s finskou a parní saunou, osvěžovacím bazénkem a zážitkovou sprchou. Ráno Vás příjemně naladí vynikající a bohatá snídaně v našem FAIRCAFE Restaurantu.

Bezbariérový pokoj, výtah, vysokorychlostní Wi-Fi připojení v celém hotelu, hlídané parkoviště a nepřetržitý provoz recepce jsou samozřejmostí.

FAIRHOTEL ubytování v hotelu

Kvalitní postel, bambusové anti alergenní matrace, voňavé přikrývky, klidné prostředí. Naše pokoje splňují požadavky i těch nejnáročnějších milovníků spánku.

Užijte si odpočinek. Naplno.

Recepce

Nepřetržitý provoz recepce

Gastronomie

Místo honosných názvů Vám ve FairCafe Restaurant nabídneme chutná, lokální i cizokrajná jídla ze sezónních surovin. Dobré jídlo doplňte o některé z našich vín, whiskey či rumů a završte kvalitní kávou s domácím dezertem.

Užijte si gurmánský zážitek. Dosytosti.

Rezervovat ubytování v FAIRHOTEL - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah