PENSION FAMI RETRO DESIGN - Doksy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Fami Retro Design se nachází v klidné části lázeňského městečka Staré Splavy cca 300 m od pláže aquparku Máchova jezera. Pension Fami nabízí celoroční ubytování s celkovou kapacitou až 50 lůžek, je vkusně vybaven moderním designovým nábytkem ale zároveň si zachovává jedinečnou atmosférou funkcionalistické stavby z první republiky.

Historie této prvorepublikové vily sahá až do roku 1930 kdy byla vyprojektována dokumentace na výstavbu budovy právě pro účely rekreace. Samotná stavba je sladěna s unikátním přírodním prostředím Máchova jezera. Procházka borovým lesem na pláž Máchova jezera (300m), picknik na Jarmilině skále, projížďka parníkem po Máchově jezeře jen umocní zážitek z vaší dovolené a připomene čas z roku 1928 kdy se teprve začal rozvíjet cestovní ruch na „Velkém rybníku“ dnešním Máchově jezeře.

WIFI internetové připojení a parkování na soukromém pozemku ZDARMA!

PENSION FAMI RETRO DESIGN ubytování v pensionu

Moderní designový nábytek ale přitom minimalisticky koncipovaný interiér pokojů se odkazuje na identitu v duchu 30 let. Pokoje jsou dvou, třílůžkové s vlastní koupelnou (sprcha / WC), čtyřlůžkové pokoje resp. rodinné apartmány se dvěma oddělenými ložnicemi a vlastní koupelnou (sprcha / WC). Za poplatek je možné zapůjčit TV – SAT s digitálním příjmem, chladničku, horská kola. K hodnotnému pobytu přispívají balkony a sluneční terasa s výhledem na tenisové kurty.

Gastronomie

Součásti pensionu je restaurace s venkovním posezením a grilem kde je možné uspořádat firemní a společenské akce. Bohaté nutričně hodnotné snídaně jsou podávané formou švédského stolu.

Okolí pensionu a Doksy

Přímo před pensionem se nachází sportovní areál s devíti tenisovými dvorci, třemi volejbalovými dvorci, tělocvičnou, fitnessem, saunou a vířivkou. Dále je možné využít travnaté fotbalové hřiště, krytý bazén 400m.

Koupání - aquapark Staré Splavy Máchovo jezero: 300m (písečná pláž + aquapark s bazénem).

Za nepříznivého počasí je možné navštívit aquapark v České Lípě (15 min autem). K dispozici je zde plavecký bazén 25m, zážitkový bazén s masážními tryskami, divoká řeka, tobogány + kamikaze, bublery, sauny a dětské brouzdaliště.

Rezervovat ubytování v PENSION FAMI RETRO DESIGN - Doksy

Nejbližší ubytování v Doksech a okolí

Ubytování Doksy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah