UBYTOVÁNÍ NA RYCHTĚ - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (824)
  • >>> Háje (4)
  • >>> UBYTOVÁNÍ NA RYCHTĚ - Praha

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Na Rychtě si Vám dovoluje nabídnout zařízené pokoje hotelového typu. Penzion je situován v klidné části Prahy nedaleko od obchodního centra Chodov, tudíž i stanice metra C - Chodov s výbornou dostupností na dálnicí D1 a na městský vnitřní i vnější okruh Prahy. Obchodním cestujícím i individuálním návštěvníkům nabízíme ubytování ve třech dvoulůžkových, jednolůžkovém, třílůžkovém a čtyřlůžkovém pokoji.

Parkování je vzdáleno 50 metrů od penzionu.

Penzion Na Rychtě si Vám dovoluje nabídnout nově zařízené pokoje hotelového typu. Ubytování je situováno v klidné části Prahy nedaleko od obchodního centra Chodov, tudíž i stanice metra C - Chodov s výbornou dostupností na dálníci D1 a na městský vnitřní i vnější okruh Prahy. Obchodním cestujícím i individuálním návštěvníkům nabízíme ubytování ve dvou dvoulůžkových a dvou třílůžkových pokojích.

Parkování je vzdáleno 50 metrů od penzionu.

UBYTOVÁNÍ NA RYCHTĚ ubytování v pensionu

Nabízíme tři dvoulůžkové pokoje vybavené TV, minibarem, bezplatným Wi-Fi připojením s vlastním externím sociálním zařízením. Káva, čaj a minerální voda zdarma.

Dále můžeme nabídnout jeden třílůžkový a jeden čtyřlůžkový pokoj, který je možno uzpůsobit jak s manželskou postelí, tak i s oddělenými lůžky a přistýlkou. Pokoje jsou rovněž vybaveny TV, minibarem, bezplatným Wi-Fi připojením a vlastním sprchovým koutem s toaletou.

Recepce

Čas příjezdu: Od 15:00 hodinČas odjezdu: Do 10:00 hodin

Gastronomie

Součástí penzionu je restaurace Na Rychtě, která je všem hostům plně k dispozici v rozsahu svých služeb.

V restauraci nabízíme tradiční jídla české kuchyně - přes poledne vaříme skvělé „hotovky”. Pochutnáte si zde na guláši, svíčkové, moravských vrabcích nebo tradiční čtvrteční pečené kachničce s knedlíky a se zelím.

S celkovou kapacitou přes 100 míst ve 2 různých místnostech a na dvou venkovních zahrádkách jsme ideálním místem pro příjemné posezení s přáteli či rodinou nebo pro uspořádání firemního večírku.

Sportovní utkání můžete u nás sledovat na plátně

Okolí pensionu a Praha

Penzion a restaurace Na Rychtě se nachází v docházkové vzdálenosti od obchodního centra Chodov a administrativního komplexu The Park.

Nedaleko se nachází i nejvýznamnější historická památka na Jižním městě - Chodovská tvrz.

Vodní svět Jedenáctka s plaveckým bazénem a wellness centrem je vzdálený 1 km.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ NA RYCHTĚ - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah