VILLA MEMORIES - Fryšták

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Nově otevřená Villa Memories v malebné oblasti Hostýnských vrchů je ideálním místem pro uspořádání uzavřené soukromé akce, firemního team-buildingu nebo ke strávení nezapomenutelné rodinné dovolené. Vychutnat si zde můžete dokonalou relaxaci, nejrůznější sportovní aktivity, nadstandardní servis a atraktivní prostředí. Luxusní vila s vlastním střeženým parkovištěm je obklopená pečlivě udržovanou zahradou a disponuje pěti tématickými designovými pokoji zařízenými v neokoloniálním stylu.

Při zařizování vily jsme dbali především na to, aby ze všech pokojů vyzařoval osobitý styl, který vás přenese do jiného světa – dodá vám pocit volného prostoru a zároveň nabídne komorní atmosféru.

V přízemí vily najdete kuchyň, jídelnu a velký obývací pokoj, který slouží zároveň jako společenská místnost, jež pojme až 16 lidí. Pro hosty, kteří nemají potřebu se vyčerpávat vařením, zajišťujeme catering, v rámci nějž si mohou vybrat z několika druhů teplé i studené kuchyně dle své momentální chuti. Součástí služeb Villy Memories je také odvoz do kterékoli restaurace v blízkém okolí.

Firemní akce:

Náročné klientele z řad firemních zákazníků nabízíme možnost exkluzivního pronájmu celých prostor vily, případně její uzavřené části sestávající se z pokojů Země a Džungle. Kromě celkem pěti designových pokojů vám jsou k dispozici společenské prostory s LCD televizorem Loewe, jenž může slouží jako monitor, a LCD projektorem s projekčním plátnem (117×200 cm), jež můžete využít k jednáním, školením nebo k team-buildingu. K vybavení vily patří také multifunkční tiskárna se skenerem a kopírkou. Relaxaci po pracovním programu nabízí naše soukromé spa s vyhřívaným bazénem s protiproudem, saunou a zahradním masážním studiem. Pobyt si můžete zpestřit řadou doprovodných aktivit: jízdou na čtyřkolkách či kolech, grilováním v prostorách zahrady nebo třeba návštěvou golfového hřiště.

Soukromé akce:

Pro vás a vaše blízké nikdy nechcete méně než jen to nejlepší. Pronajměte si Villu Memories a nezískáte pouze ubytování, ale celý zážitek! Jsme připraveni vyhovět každému vašemu přání, a proto vám nabízíme kompletní servis pro uspořádání oslavy: máte narozeniny nebo významné výročí, plánujete svatbu či slavíte pracovní úspěch? Zajistíme vám slavnostní výzdobu, oběd i večeři s dortem i šampaňským, zozganizujeme dětskou párty, nejrůznější animace i další doprovodný program včetně najmutí fotografa a DJ. Každý účastník akce se mimo společný program může zabavit dle své libosti – dopřát si luxusní masáž, skákat na trampolíně, projet se na kole či čtyřkolce, pronajmout si loď, projet se na koni, relaxovat ve spa, objevovat taje okolí…

VILLA MEMORIES ubytování ve vile

Pokoje jsou zařízeny podle různých témat, jako je zebra, džungle, levhart, vlk a země. Najdete v nich nábytek z exotického dřeva, bezpečnostní schránku, minibar, luxusní tkaniny a podlahy jsou kryté koberci. K dispozici je také moderní společná kuchyň a společenská místnost s krbem.

Gastronomie

Ve Ville Memories můžete dopřát nezapomenutelný zážitek i svým chuťovým buňkám. Ráno vám nabídneme bohatý snídaňový raut, přes den plnohodnotný catering dle vašeho výběru a večer zajistíme odvoz do kterékoli restaurace v blízkém okolí. Budete-li mít chuť na regionální speciality nebo produkty biofarem, rádi vám je přivezeme – u nás zkrátka můžete ochutnat vše!

Rezervovat ubytování v VILLA MEMORIES - Fryšták

Nejbližší ubytování ve Fryštáku a okolí

Ubytování Fryšták

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah