PENZION JUNDROV - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Vanessa je nově zrekonstruovaný romantický penzion v klidné lokalitě v těsné blízkosti jundrovských lesů. Nechte se okouzlit nádhernou přírodou a dopřejte si odpočinkový pobyt v blízkosti Brněnské přehrady. Přijďte si odpočinout do našich komfortních pokojů různých velikostí a po namáhavém dni si odpočněte v naší prostorné zahradě s posezením.

Pro Vaši relaxaci máme přímo na pokoji privátní saunu, masážní vanu, samozřejmostí je vybavení pokoje TV a wifi. Máme dlouhodobé zkušenosti, proto když hledáte ubytování v Jundrově, očekávejte profesionální přístup a příjemný personál, který se postará o Váš ničím nerušený odpočinek. Penzion Vanessa - romantická idyla uprostřed brněnského shonu. Přijďte zrelaxovat Vaše tělo i duši.

PENZION JUNDROV ubytování v pensionu

VIP APARTMÁ o rozloze cca 30m2 se nachází vířivá vana a terasa s posezením a výhledem do zahrady a na jundrovské lesy. Ve VIP apartmá se mohou pohodlně ubytovat 2-3 osoby.

Vybavení pokoje: výhled do zahrady, terasa, LCD televizor, psací stůl, vitrína, sklenice na víno, posezení, masážní vana s LED osvětlením, sprcha, toaleta, lednice, velká skříň, 1× extra velká manželská postel 200×210, 1× jednolůžko 100×210, hotelový koberec/dlažba

TROPIC apartmán nabízí kromě masážní vany s hvězdným nebem navíc privátní saunu a obývací pokoj s příjemným posezením. Kapacita pokoje je 2-4 osoby.

Vybavení pokoje: výhled do zahrady, LCD televizor, posezení, masážní vana s extra intimním osvětlením, sprcha, toaleta, lednice, skříň, 1× manželská postel, hotelový koberec/dlažba

LOTUS pokoj nabízí manželskou postel a masážní vanu.

Vybavení pokoje: výhled do zahrady, TV s plochou obrazovkou + satelitní programy, masážní vana s LED intimním osvětlením, toaleta, lednice, psací stůl, 1× velká manželská postel, hotelový koberec/dlažba

HARMONY pokoje – dvoulůžkový pokoj, masážní vana. Ponořte se do masážních trysek a vnímejte pocit spokojenosti všemi smysly.

Vybavení pokoje: masážní vana s intimním osvětlením, toaleta, 1× velká manželská postel, hotelový koberec/dlažba

KLASIK pokoje> – dvoulůžkový se sprchou a toaletou.

Vybavení pokoje: 2× lůžko, LCD televizor, psací stůl, sprcha, toaleta, hotelový koberec/dlažba

- jednolůžkový se sprchou a toaletou.

Vybavení pokoje: 1× velké lůžko, LCD televizor, psací stůl, sprcha, toaleta, hotelový koberec/dlažba

Recepce

Po-Ne 8:00 - 14:00 (od 8 do 22hod. denně na telefonu)

Check-in 18:00 - 21:00

Gastronomie

V blízkosti našeho penzionu najdete hned několik zajímavých restaurací. Doporučujeme zejména stylovou restauraci v námořnickém stylu Na Piavě, která se nachází přímo na břehu řeky Svratky, jen 5 minut chůze od našeho penzionu.

Okolí pensionu a Brno

V horkých letních dnech Vás jistě potěší blízkost známé Brněnské přehrady, u které jste autem za přibližně 10 minut – můžete také využít unikátní brněnské lodní přepravy a stylovým parníkem se dopravit například až ke hradu Veveří.

Máte-li raději kryté bazény s možností wellness či tobogánem pro děti, již za 7 minut se autem dostanete ke kohoutovickému aquaparku.

Nevíte kam s dětmi? Mají si kde hrát… v blízkosti našeho ubytování se nachází sportovní areál Hroch, kde se vyžijí nejen děti, ale i dospělí.

Děti rovněž potěší také výlet do Brněnské zoo, u které jste od nás také do deseti minut.

Hezký výlet si můžete udělat třeba i k oboře Holedná u které jste přibližně za 15 minut – můžete zde na vlastní oči pozorovat život divoké zvěře. Jedná se o myslivecké zařízení sloužící obornímu chovu muflonů a daňků, součástí je i malá obůrka s divočáky a několik jezírek. Oborou vede značená naučná stezka s informacemi o chované zvěři.

Rezervovat ubytování v PENZION JUNDROV - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah