APARTMÁNY KLÍNOVEC - Loučná pod Klínovcem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Schmiedeberg

PředstavujemeVám nabídku moderně vybavených apartmánů v obci Kovářská a dostupnosti SKIareálu Klínovec. Vyberte si apartmán přesně podle Vašich představ a objevte krásu Krušných hor!

Apartmány Schmiedeberg nabízí moderně vybavené apartmány v obci Kovářskáv dostupnosti SKI areálu Klínovec. Vyberte si apartmán 2+kk nebo 3+kk přesněpodle Vašich představ! Všechny apartmány jsou nekuřácké. Pobyt se psy je možnýza příplatek. Apartmány jsou kompletně vybavené a zařízené – kuchyňskou linkous příslušenstvím, mikrovlnnou troubou, varnou deskou, myčkou nádobí, rychlovarnoukonvicí, lednicí s mrazákem, LCD TV nebo vysokorychlostním internetovým připojením. K dispozici jsou sklepní kóje pro úschovu lyžařského vybavení / horských kol. Pro každý pobyt je připraveno: povlečení, ručníky, osušky a utěrky. Uvedenéceny jsou vč. DPH a místního poplatku. Parkování je možné v blízkostiapartmánů.

APARTMÁNY KLÍNOVEC ubytování v apartmánu

Vyberte si apartmán 2+kk nebo 3+kk přesně podle Vašich představ! Všechnyapartmány jsou nekuřácké. Apartmány jsou kompletně vybavené a zařízené –kuchyňskou linkou s příslušenstvím, mikrovlnnou troubou, varnou deskou, myčkounádobí, rychlovarnou konvicí, lednicí s mrazákem, LCD TV nebovysokorychlostním internetovým připojením. K dispozici jsou sklepní kóje proúschovu lyžařského vybavení / horských kol. Pro každý pobyt je připraveno: povlečení, ručníky, osušky a utěrky.

Gastronomie

Nabízíme možnost SNÍDANĚ či POLOPENZE k Vašemu pobytu! Pokud máte o tuto nabídku zájem, uveďte to prosím ve své objednávce. Snídaně Vám přichystáme v restauraci „Après restaurant”. Rezervace restaurace jsou možné i pro oslavu Vašich narozenin, či setkání s přáteli.

Okolí apartmánu a Loučná pod Klínovcem

Skiareál Klínovec je největší lyžařské středisko Krušných hor, s přepravní kapacitou 12 500 osob/hod. Nachází se pouze 120 km severozápadně od Prahy a leží v těsné blízkosti hranice s Německem a střediskem Oberwiesenthal. Tradičně nabízí po celou sezónu výtečné sněhové podmínky na 18 km sjezdových tratí obtížností, o rozloze 50 ha, které jsou z 90% zajištěny technickým sněhem.

Lyžařské středisko prošlo výraznou modernizací a na lyžaře a snowboardisty čeká celá řada novinek. Byly prodlouženy a rozšířeny sjezdovky s technickým zasněžováním a technicky a kapacitně nedostačují lyžařské vleky byly nahrazeny moderními čtyřsedačkovými lanovými dráhami.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY KLÍNOVEC - Loučná pod Klínovcem

Nejbližší ubytování v Loučné pod Klínovcem a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah