HOTEL MARTIN A HOTEL KRISTÝNA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Kristýna a Martin tvoří jeden hotelový komplex, který leží v malebném údolí Svatého Petra. O zvukovou kulisu se stará Dolský potok. Ubytování v hotelu Martin a Kristýna pro Vás bude nezapomenutelným zážitkem na ubytování hotel Špindlerův Mlýn.

v Hotelu Kristýna a Hotelu Martin - Špindlerův MlýnHotely tvoří hotelový komplex, který leží ve Špindlerově Mlýně v malebném údolí Svatého Petra. O zvukovou kulisu se stará Dolský potok, který v horkém létě slouží jako příjemné osvěžení. Při pohledu z balkonu nebo okna můžete spatřit krásně upravený park hotelu Kristýna, který můžete použít k odpočinku v lehátku či na trávě. Osvěžení a občerstvení Vám rádi poskytneme v restauraci hotelu Kristýna nebo na terase, kde se můžete nechal zlákat vůní grilovaných specialit a klobás z domácí udírny. Ubytování Špindlerův Mlýn - ZimaV zimním období můžete spatři krásně zasněžené vrcholky Krkonoš, zvláště Luční horu, Koří hřbety. Sportovci využijí blízké sjezdovky ve sportovním areálu Svatý Petr (Špindlerův Mlýn), který je vzdálen 800 m nebo sjezdovku Stoh, která je vzdálená 300 m. Areál Medvědín je vzdálen 2 km. Do sportovních areálů jezdí skibus. Zastávka jej přímo u hotelu Martin. V zimních měsících k našim objektům vede vždy upravená a průjezdná silnice a jsou Vám k dispozici upravené parkoviště před každým objektem. Hotel Kristýna a Hotel Martin jsou od centra Špindlerova Mlýna vzdálené pouhých 15 minut chůze. V letním a zimní období je také možné použít skibus. Pro milovníky lyžování, turistiky nebo cyklistiky se ve Špindlerově Mlýně nachází velké vyžití. Ne nadarmo se říká Hotelu Kristýna a Hotel Martin perly Krkonoš.

HOTEL MARTIN A HOTEL KRISTÝNA ubytování v hotelu

Všechny pokoje hotelu Martin mají vlastní sociální zařízení, sprchu a WC, wifi, televizor se satelitním rozvodem, telefon s přímou provolbou na státní linku, milibar a balkon.

Pokoje hotelu Kristýna mají vlastní sociální zařízení, sprchu a WC, wifi, televizor se satelitním rozvodem. Cennosti možno uložit v hotelovém trezoru.

Recepce

7:00 - 22:00

Gastronomie

Stylová restaurace slouží pro hosty hotelu Kristýna i hotelu Martin. Hosté z hotelu Martin mají restauraci vzdálenou 50 m chodníčkem v parku Kristýna. Snídaně podáváme formou švédských stolů. V letních měsících můžete posnídat na naší terase a při tom pozorovat jak se probouzí příroda do dalšího dnes. Snídaně jsou v ceně ubytování. Naši kuchaři Vám rádi připraví krkonošské speciality i mezinárodní kuchyni, nebo grilované a vyuzené dobroty. Určitě rádi ochutnáte domácí borůvkové knedlíky a koláče. Borůvky jsou přímo z krkonošských svahů. Restauraci a terasu je možné objednat pro svatby, rodinné oslavy a večírky, dále pro firemní školení a prezentace. 7:30 - 23:00

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

V zimním období můžete spatři krásně zasněžené vrcholky Krkonoš, zvláště Luční horu, Koří hřbety. Sportovci využijí blízké sjezdovky ve sportovním areálu Svatý Petr (Špindlerův Mlýn), který je vzdálen 800 m nebo sjezdovku Stoh, která je vzdálená 300 m. Areál Medvědín je vzdálen 2 km. Do sportovních areálů jezdí skibus. Zastávka jej přímo u hotelu Martin. Hotel Kristýna a Hotel Martin Špindlerův Mlýn jsou od centra Špindlerova Mlýna vzdálené pouhých 15 minut chůze. V letním a zimní období je také možné použít skibus.

Rezervovat ubytování v HOTEL MARTIN A HOTEL KRISTÝNA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah